Σε άλλο κόσμο οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης

***Δεν έχουν δικαιολογία
***Δείτε τι γράφαμε από πριν:
Από τα δυο μέτρα και δυο σταθμά στους ορισμούς, πλέον δεν μας κάνει εντύπωση για τα δυο μέτρα και δυο σταθμά στα αγωνιστικά τεστ, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες και πληροφορίες μας. Δυστυχώς εμείς τα γράφαμε από πριν και αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ, καθώς οι ίδιοι οι κομμένοι διαιτητές και βοηθοί μετέφεραν τους φόβους τους σε προέδρους ενώσεων.
Όμως, είναι άλλο να φοβάται κάποιος και άλλο να επιβεβαιώνονται οι φόβοι του και αυτό δεν αφορά μόνο τη… σφαγή που έγινε στα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ της Λίγκας, καθώς σε Football League και Γ’ Εθνική κόπηκαν περισσότεροι, αρκετοί επειδή δεν πάτησαν καλά ή πάτησαν ελάχιστα τη γραμμή! Και επειδή στις κατηγορίες αυτές αρκετά είναι τα νέα παιδιά, αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι βρίσκονται στο κόσμο τους.
Δεν είναι δυνατόν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης άλλους διαιτητές ή βοηθούς να κόβουν με το παραμικρό και για άλλους να αδιαφορούν αν σέρνονται, όπως συνέβη στα αγωνιστικά τεστ του Φεβρουαρίου και κατά σύμπτωση αυτοί που ενθαρρύνονταν να τα περάσουν, είναι οι ίδιοι που τους εξέθεσαν με τις υποδείξεις στο πρωτάθλημα.
Και το χειρότερο; Εκτός από τον αυστηρό Δαμασκηνό, να είναι και οι ίδιοι αυστηρότεροι του γυμναστή και να ψάχνουν λεπτομέρειες για να κόψουν κόσμου. Ένα από τα πολλά παραδείγματα (και δεν εννοούμε των Λαμπρόπουλου, Γεωργαράκου, Κουρομπύλια) είναι ότι δεν άφησαν διαιτητή της Football League να πιάσει το όριο της μεγάλης κατηγορίας!
Το καλά παιδιά της ΚΕΔ εκτίθενται κάθε φορά που κάνουν ορισμούς, δυστυχώς το ίδιο συνέβη και με τα αγωνιστικά τεστ, ειδικά με των κομμένων που έγιναν τη Δευτέρα και την Τρίτη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.
Και πως μπορούν, μετά και από τέτοια τακτική, να διαψεύσουν ότι ήθελαν οι κομμένοι να παραμείνουν κομμένοι; Εμείς, δεν πιστεύουμε ότι ισχύει, όμως δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι είναι και άπειροι ως παράγοντες, επειδή έπρεπε να στηρίζουν τους διαιτητές, όπως οι προηγούμενες ΚΕΔ στήριζαν τους ίδιους. Αν δεν ίσχυε το ίδιο, έπρεπε τα καλά παιδιά της διαιτησίας να είχαν… χαιρετίσει από καιρό και το διεθνιλίκι και τη διαιτησία.
Ούτε μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της αλαζονείας τους.
Με τέτοια τακτική οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δείχνουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στη διαιτησία.
Οσο για το αν κάνουν… εξυγίανση;
Ας μην γίνουμε περισσότερο κακοί, αν και ο καθένας μπορεί να κρίνει με βάση τους ορισμούς που κάνουν.