"Κουτσό άλογο"

Λύσσαξαν τα γνωστά και μη εξαιρετέα παπαγαλάκια περί την διαιτησία να δικαιολογήσουν με κάθε τρόπο (και με τον εσμό των ειδικών του επιπέδου Ράδιο Κορασίδης - Μαρινόπουλος/ πρωτάθλημα επιχειρήσεων) την παρανοϊκή απόφαση του "κορυφαίου", ο οποίος, σε άμεση συνεργασία με τον έτερο "κορυφαίο" (μάλλον υπο - κορυφαίος είναι προς στιγμήν, αλλά ελπίζει για το μέλλον) να αποβάλλουν τον Κοσιελνί για το πέναλτι στον Λεβαντόφκσι.
"Όλα τα έκανε σωστά και τέλεια" ήταν η τελική ετυμηγορία -απάντηση στις κραυγές του "άσχετου" Βεγκέρ, που μη γνωρίζοντας ο δυστυχής τις τροποποιήσεις των κανονισμών ανέκραξε "μας κατέστρεψε ο Σιδηρόπουλος".
Τετάρτη όλη μέρα το συνεργείο είχε πιάσει δουλειά, παρουσιάστηκαν φωτογραφίες, αναλύθηκαν βίντεο, κατατέθηκαν εκτιμήσεις, οργανώθηκε η επικοινωνιακή απαλλαγή  του Σιδηρόπουλου ως εάν αποδέκτες του έργου που εξελίχθηκε να ήταν χαχόλοι.
Κι ω! του θαύματος ήρθε το βράδυ της Τετάρτης ένας άλλος, επίσης κορυφαίος (κανονικός αυτή τη φορά) να ταράξει λίγο (;) τα νερά της μακαριότητας που πούλησαν τα παπαγαλάκια και να κάνει τον δικό μας κορυφαίο (και μαζί και αυτόν που τον όρισε (τον UEFAρίδη δηλαδή) να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να καταλάβουν, τόσο σύντομα, ότι οι κανονισμοί λένε εντελώς άλλα από αυτά που είχε στο μυαλό του και καταξεφτιλίστηκε με τον χειρότερο τρόπο ο Σιδηρόπουλος.
Τι έδειξε ο Αϊτεκίν; Ότι ο "κορυφαίος" ζει σε μια διαρκή πλάνη, δεν αντιλαμβάνεται πλέον ούτε στοιχειωδώς την πραγματικότητα, διαβάζει λάθος τα πάντα και τα εφαρμόζει ακόμη πιο λάθος,.
Τι άλλο έκανε; Χαντάκωσε τις προσπάθειες του UEFAρίδη να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό δίνοντας συνέχεια ορισμούς σε εγχώριους διαιτητές, ώστε "να επιβεβαιωθεί η πρόοδος που έχει συντελεστεί τις μέρες της εξομάλυνσης με τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη". Μια'πρόοδος" ορατή δια γυμνού οφθαλμού την οποία οι κακοί της υπόθεσης δεν αντιλαμβάνονται και την κατηγορούν χωρίς λόγο. Οι άσχετοι.
Υ.Γ. Κουτσό το άλογο κύριε νταραβεριτζή, κούτσα-κούτσα θα πάει όσο και να τραβάς το χαλινάρι.

Υ.Γ. 1 Η κριτική είναι αγωνιστική…