Απρέπεια της ΚΕΔ σε βάρος της Κουρομπύλια – Μόνο ανακοινώσεις για τις διεθνείς επιτυχίες της ξέρουν να βγάζουν, καθώς απέδειξαν ότι δεν τη στηρίζουν

Τριτσώνης και Κουκουλάκης …έσυραν την διεθνή βοηθό Χρύσα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) στα αγωνιστικά τεστ της Δευτέρας (27/03). Μόνο άσχετοι με την διαιτησία, που δεν είναι, θα της επέβαλαν να περάσει από τις επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες, όμως το έκανε το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ.
Οι λόγοι είναι ότι η Κουρομπύλια προέρχονταν από γαστρεντερίτιδα και παράλληλα στις 23/03 είχε παίξει στον αγώνα Fortuna Hjorring (Δανία) - Manchester City (Αγγλία), για την προημιτελική φάση του Champions Legaue Γυναικών. Το γεγονός ότι μεσολάβησε αγώνας (και μάλιστα σπουδαίος) αλλά και ίωση, σημαίνει ότι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της.
Όλα αυτά παρότι η διεθνής βοηθός έχει κληθεί για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2017 (16 Ιουλίου-6 Αυγούστου) στην Ολλανδία. Αντί να της δώσουν παράταση για τα αγωνιστικά τεστ, προτίμησαν να την… σύρουν στην προγραμματισμένη ημερομηνία.
Ωραία συμπαράσταση και βοήθεια από την ΚΕΔ απέναντι σε μια βοηθό, τη μοναδική γυναίκα του πίνακα της Λίγκας, που συνεχίζει να πετυχαίνει διεθνείς διακρίσεις και ταυτόχρονα δεν έχει προκαλέσει στο πρωτάθλημα. Ετσι καλείται να προετοιμαστεί χωρίς στήριξη για βοήθεια για το Euro γυναικών. Φαίνεται πως οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης ξέχασαν γρήγορα τους …πανηγυρισμούς τους για την προεπιλογή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που θα γίνει το 2019. Και πάλι χωρίς βοήθεια από την ΚΕΔ.
Μόνο ανακοινώσεις (σ.σ. διαβάστε αυτή της 1ης Φεβρουαρίου) ξέρουν να βγάζουν:
«Θερμά συγχαρητήρια στην Θάλια και στην Χρύσα για την επιτυχία τους, που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και της αφοσίωσής τους στη διαιτησία.
Η επιλογή τους στις υποψηφιότητες για το Μουντιάλ 2019, αποδεικνύει ότι όποιος λειτουργεί με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αργά ή γρήγορα επιβραβεύεται. Είμαστε δίπλα τους και ευχόμαστε να βρίσκονται και εντός της τελικής επιλογής για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος συγκαταλέγεται στην προεπιλογή του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Στο πρόσωπό τους, οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές δείχνουν την εκτίμησή τους στην ελληνική διαιτησία και αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι χρήσιμο να αξιολογηθεί εκ μέρους της ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς επίσης της κοινής γνώμης.
Σταύρος Τριτσώνης
Μιχάλης Κουκουλάκης

Δημήτρης Καλύβας».