Τι «είπε» ο Σιδηρόπουλος

Έχει πολλαπλές αναγνώσεις η απόφαση του κ. Σιδηρόπουλου να καταλογίσει πέναλτι στη φάση με τον Μάνταλο και να αποβάλλει, ταυτόχρονα, με κόκκινη κάρτα τον Μπανανά.
Από τις πιο απλές και από οπαδικά κριτήρια διαπνεόμενες " ήταν στημένος....", έως τις πλέον επιβεβαιωτικές " πρόκειται για κάκιστο διαιτητή, που κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς έφτασε να θεωρείται ο κορυφαίος στη χώρα". Ενδιάμεσα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν απόπειρες ανάλυσης της απόφασης με καθαρά κριτήρια Lows of the Game, η κοινή συνισταμένη των οποίων είναι " ο κ. Σιδηρόπουλος έχει μείνει χρόνια πίσω από τις εξελίξεις και αγνοεί την ισχύουσα εκδοχή των κανόνων του παιχνιδιού..." Την εκδοχή αυτή υιοθέτησε και η συμπαθής ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία του Πλατανιά, για την οποία χθες το απόγευμα στο Ολυμπιακό στάδιο άνοιξε ένας νέος δρόμος μπροστά της.
Ο κ. Σιδηρόπουλος με την απόφασή του, που και άγνοια κανονισμών αποδεικνύει και ιδιαίτερη προτίμηση καταδεικνύει και δεκάδες προηγούμενες αποφάσεις του σε άλλους αγώνες δικαιολογεί, επιβεβαίωσε κάτι ευρύτερο, κάτι συγκλονιστικά σπουδαιότερο, κάτι ακραιφνώς πολιτικό.
Την απόλυτη και ανεμπόδιστη επικυριαρχία πάνω στο παράνομο, παράτυπο και απεχθές σύστημα, που έχει εγκαθιδρυθεί στην ΕΠΟ στο όνομα δήθεν της εξυγίανσης και της εξομάλυνσης, μιας ομάδας συμφερόντων ποδοσφαιρικού, επιχειρηματικού και πολιτικού χαρακτήρα, η οποία, εν πληρεί γνώσει των συνεπειών του νόμου, πίνει το αίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου για να εξυπηρετήσει, με τον πλέον χυδαίο τρόπο, όλα τα παραπάνω συμφέροντα, το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί, καθώς στις περισσότερες των στοχεύσεων που έχουν λειτουργούν από κοινού.
Πρόκειται για ένα σύστημα που σχεδιάστηκε στο εσωτερικό και βοηθήθηκε εξαιρετικά από πρόσωπα και θεσμικές θέσεις του εξωτερικού, τα οποία για πολύ προσωπικούς τους λόγους συμφώνησαν και συναίνεσαν στην καταστρατήγηση κάθε έννοιας νομιμότητας για να εκδιωχθεί με χυδαίο τρόπο η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ και να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τους δικούς τους εκλεκτούς.
Η εξυγίανση, η εξομάλυνση, η επιστροφή στην κανονικότητα και όλα τα άλλα κακοστημένα σενάρια που επιχειρείται να "δικαιωθούν" με τις ενέργειες του συστήματος είναι η καραμέλα που πιπιλίζεται προς κάποιους, που ενεργά μετείχαν στην εξυγίανση, πλήρωσαν τα μαλλιά της κεφαλής τους γι΄αυτήν, νομίζουν ότι την καθοδηγούν και βαυκαλίζονται μέρες δόξας που θα έρθουν και ξαφνικά είδαν τα ραπανάκια ανάποδα...
Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι στην ΕΠΟ θα γίνουν εκλογές, θα εκλεγεί νόμιμη διοίκηση, θα αναλάβει τον έλεγχο της Ομοσπονδίας, θα επαναφέρει την τάχατες διαταραγμένη κανονικότητα και άλλα ανάλογα ανατολικής προέλευσης.
Ο κ. Σιδηρόπουλος "είπε" χθες το απόγευμα σε όλους αυτούς, καθαρά και χωρίς καμία διάθεση να κρύψει το παραμικρό, ότι ούτε εκλογές υπάρχουν, ούτε το σύστημα θα αποσυρθεί, ούτε οι εκλεκτοί του κινδυνεύουν, ούτε καμία διάθεση υπάρχει να αποχωρήσουν, προς όφελος της νομιμότητας, από την επικυριαρχία οι σημερινοί ωφελούμενοι πολλαπλώς.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Οι υπόλοιποι ας στείλουν επιστολή στην UEFA να τους εξηγήσει το όνειρο ο "ειδικός"...

Υ.Γ. Αλήθεια κε Βασιλειάδη σας τηλεφώνησε ο κ. Κουτσοκούμνης που τον ψάχνατε;