Δικαίωση Σάββα, ξεφτίλα για Μάνταλο

Με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης απαλλάχθηκε για τη συμπεριφορά του στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Και ο ίδιος ο Θεοδωρίδης είχε απορήσει γιατί τον απέβαλε ο Μάνταλος. Υπενθυμίζουμε ότι ο ρέφερι δεν απέβαλε εκείνη την ώρα τον "ερυθρόλευκο" παράγοντα, παρά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Αμέσως μετά το ματς ο Θεοδωρίδης είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, θεωρώντας άδικη την αποβολή του, ενώ δήλωσε: «Ο κ. Μάνταλος στο πρώτο ημίχρονο αποβάλλει τον Μοντεστό, στο δεύτερο βγαίνει στο γήπεδο με καροτσάκι του Δημητριάδη από τα αποδυτήρια. Δεν είναι διαιτητής αυτός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν περνούσε από μπροστά μου, είπα αόριστα ότι όσα γίνονται είναι ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να τον σπρώχνουν παίκτες και Δημητριάδης. Μετά πάνω στα αποδυτήρια και αυτός έρχεται και μου λέει ''αυτό που είπες με θίγει''. Πως γίνεται να πηγαίνει στα αποδυτήρια και μετά να σκέφτεται ότι αυτά που του είπα τον θίγουν;».
Συγκεκριμένα ο Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, του είπε «αυτά που γίνονται σήμερα εδώ, είναι ξεφτίλα».
Αναλυτικά η απόφαση: «Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Θεοδωρίδη (Αντιπρόεδρο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 19/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Σ.Θεοδωρίδη: απαλλάσσονται».
Αντίθετα, και παρότι δεν είχαν γραφτεί φύλλο αγώνα θυμίζουμε ότι  με χρηματικό πρόστιμο (5.000 ο καθένας) τιμωρήθηκαν οι Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης, για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και την συνομιλία τους με τους διαιτητές του αγώνα.