Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Η ΚΕΔ αποστόμωσε την προπαγάνδα: «Ουδεμία μυστική συνάντηση με τον κ. Θεοδωρίδη»

***Επίσης η ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε αιτηθεί εγγράφως και τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες»
Κόλαφος για την προπαγάνδα που προσπάθησε να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις με αφορμή την συνάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Η ΚΕΔ πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή της βάζει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση:
1)«Ουδεμία μυστική συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/03/2017».
2)«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εγγράφως αιτηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ όπως και συνέβη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σχετικό έγγραφο έχει πρωτοκολληθεί.
3)«Μέχρι στιγμής η ΚΕΔ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συναντήσεις με εκπροσώπους ΠΑΕ».
Η μόνη ομάδα που δικαιούται να έχει παράπονα από τη διαιτησία είναι ο Ολυμπιακός. Τόσο γρήγορα ξεχάστηκαν οι Μάνταλος, Κωσταράς, Ακρίβος; Τόσο γρήγορα ξεχάστηκαν τα αγωνιστικά… μπλόκα, άλλα πέτυχαν άλλα όχι, με εξόφθαλμα λάθη σε βάρος των «ερυθρολεύκων», ειδικά από τον Ιανουάριο και μετά;
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Προς αποκατάσταση των γεγονότων και της αλήθειας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημαίνει τα παρακάτω.
1) Ουδεμία μυστική συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/03/2017. Ακολουθώντας την ισχύουσα για όλους διαδικασία η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εγγράφως αιτηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ όπως και συνέβη. Τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες όπως ακριβώς έγινε και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις αιτήματος οποιασδήποτε άλλης ΠΑΕ της Super League.
2) Μέχρι στιγμής η ΚΕΔ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συναντήσεις με εκπροσώπους ΠΑΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς χωρίς να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των λεπτομερειών. Κατά συνέπεια δεν αποκρύφτηκε  τίποτα.
3) Ενόψει της τελικής φάσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, των play-offs της Super League,  των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλου Επαγγελματικών Ομάδων η ΚΕΔ δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει άλλες σχετικές συναντήσεις.