Αν και «mister penalty», ο Καλογερόπουλος είδε ένα στα τρία!

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr

Η ειρωνεία της ιστορίας για τον Αρη στην αναμέτρηση με τη Λαμία είναι πως είδε ένα στα τρία πέναλτι ο ρέκορντμαν της άσπρης βούλας! Μπορεί να ακούγεται σαν τρολάρισμα, αλλά αποτελεί μία πραγματικότητα που καταδεικνύουν οι αριθμοί. Ο Χάρης Καλογερόπουλος είναι ο διαιτητής που για τρίτη σερί σεζόν έχει καταλογίσει τα περισσότερα πέναλτι στους αγώνες της Super League.
Την περίοδο 2014-15 πρώτευσε σε αυτήν την κατηγορία με 10 υποδείξεις σε 12 αγώνες, το 2015-16 με 8 σε 10 παιχνίδια και φέτος προηγείται με 7 σε 8 αναμετρήσεις. Η σούμα δηλαδή βγάζει 25 πέναλτι σε 30 αγώνες. Στη Λαμία ωστόσο ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών διαπίστωσε παράβαση μόνο στο χέρι του Ομο στις καθυστερήσεις. Θεώρησε ακούσιο το χέρι του Παπαργυρίου, παρότι η μπάλα ερχόταν από μακριά και «έσβησε» πάνω του βοηθώντας τον στο κοντρόλ και δεν είδε το κράτημα του Κοτσώνη πάνω στον Ιντζίδη. Ντεφορμέ...

-Στο 82' της αναμέτρησης Λαμία - Αρης ο Χάρης Καλογερόπουλος δεν καταλόγισε το πέναλτι στο κράτημα του Δημήτρη Κοτσώνη πάνω στον Χρήστο Ιντζίδη και στην εξέλιξη της φάσης εκτυλίχθηκε μία σκηνή που ήταν για γέλια και για κλάματα... Τη στιγμή που οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση από τα αριστερά με τον Λευτέρη Ματσούκα, φάνηκε σαν να τρέχουν να τον μαρκάρουν ο... προπονητής του Αρη, Νίκος Αναστόπουλος, και ο συνεργάτης του, Ανδρέας Σκέντζος, οι οποίοι είχαν μπει «σφαίρα» μέσα στον αγωνιστικό χώρο (τουλάχιστον ένα μέτρο) για να διαμαρτυρηθούν. Γενικότερα, πάντως, η διαιτησία αποτέλεσε το καλύτερο άλλοθι για τον Νίκο Αναστόπουλο που παρουσίασε για άλλη μία φορά έναν Αρη κατώτερο των προσδοκιών. Αντίθετα, ο Μπάμπης Τεννές πιστώνεται την εικόνα της δουλεμένης Λαμίας.

Σχόλια