Επος Σιδηρόπουλου στη Νέα Σμύρνη, όπου φάουλ εκτός περιοχής το έκανε πέναλτι – Κορυφαίος μόνο στα λάθη

***Θα το χρεώσουν στον Κωσταρά και όλα καλά!!!
***Λουτσέσκου: «Νιώθω γαμ...νος από τον διαιτητή»
***Πανόπουλος: «Superouaou Monsieur Collina»
SUPERLEAGUE
19η Αγωνιστική
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2-0
0              Αποβολές            1
0              Κόκκινες              0
2              Κίτρινες               4
8              Φάουλ                  24          
 1             Οφσάιντ              0             
 3             Κόρνερ                 2
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας),
Κωσταράς (Αιτ/νιας)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)
Παρατηρητής: Μπέγκος (Αργολίδας)

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος αναδεικνύεται κορυφαίος στα λάθη. Όσοι υποστηρίζουν ότι με τις κακές εμφανίσεις του τα έχουμε δει όλα, μάλλον κάνουν λάθος. Μπορεί και να μην έχουμε δει τίποτα, αφού χθες στη Νέα Σμύρνη μετέτρεψε φάουλ σε πέναλτι!!! Ξεκάθαρα το μακράρισμα του Καρασαλίδη στον Μαχμούτοβιτς είναι εκτός περιοχής (65’). Ο Σιδηρόπουλος φάνηκε αρχικά να δείχνει σωστά την παράβαση, όμως μετά έδειξε πέναλτι! Ακόμη κι αν εμπιστεύτηκε τον βοηθό Κωσταρά είναι απαράδεκτος, αφού αυτός βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Εδώ ο Κωσταράς μέτρησε γκολ του ΠΑΣ στο 1-1 με την ΑΕΚ και ήταν ένα μέτρο οφσάιντ, είναι δυνατόν να έχει άποψη για τα πέναλτι; Ουσιαστικά ο Κωσταράς δεν είχε τιμωρηθεί και να τα αποτελέσματα.
Αν ο Σιδηρόπουλος έκανε τέτοιο λάθος στην Ευρώπη, θα τον έβαζαν στη ναφθαλίνη και θα ξεχνούσαν να τον βγάλουν! Λάθος έκανε και στην αποβολή του Ντε Λούκας (42’), αφού η πρώτη κίτρινη ήταν ανύπαρκτη.
Υποψία πέναλτι υπάρχει και στο 47’, όπου ο Λισγάρας έχει κάνει… κομπολόι τη φανέλα του Ρισβάνη και μετά έπεσε πάνω του, όμως το ριπλέι δεν είναι 100 % διαφωτιστικό για να αναφέρουμε με σιγουριά ότι υπάρχει πέναλτι. Δείτε την τέταρτη φωτογραφία πιο κάτω. Αντίθετα δεν υπάρχει παράβαση σε δυο πτώσεις του Γιουνιές (74’ και 78’, αντίστοιχα).

***Στη Νέα Σμύρνη ήταν η διαιτητική ομάδα εξαιτίας της οποίας αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου
***Ηταν η διαιτητική ομάδα που τιμωρείται και στην Ευρώπη…

Στην Ξάνθη είναι πυρ και μανία με τη διαιτησία του:

Λουτσέσκου: «Νιώθω γαμ...νος από τον διαιτητή»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ξάνθης στη συνέντευξη Τύπου:
«Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς, με πολλά ματς και πίεση. Χάσαμε τις σωστές αντιδράσεις μας και δώσαμε την ευκαιρία τον Πανιώνιο να το εκμεταλλευτεί αυτό. Ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη, είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα από εμάς, αλλά νιώθω γ@μημένος από τον διαιτητή σαν επαγγελματίας από τον τρόπο που μας συμπεριφέρθηκε.
Μπορεί να κάνεις λάθη μικρά και μεγάλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή. Η πρώτη κάρτα του Ντε Λούκας δεν ήταν σωστή. Είμαστε μία ομάδα με ειδικό πνεύμα που δεν δεχόμαστε γενικά τόσες κάρτες. Μία λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε ένα παιχνίδι. Τα πάντα άλλαξαν με την κόκκινη κάρτα.
Λέω ξανά πως ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη αλλά είναι άσχημο το συναίσθημα ενός ανθρώπου που δεν νιώθει ότι δεν έχει σεβασμό».

Eπική ανακοίνωση Πανόπουλου προς τον… «Superouaou Monsieur Collina»

Έντονη ήταν αντίδραση Πανόπουλου για την απαράδεκτη διαιτησία του γνωστού Σιδηρόπουλου στη Νέα  Σμύρνη. 
Η βασιλίσσα της Θράκης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίχτες ενώ το πέναλτι που σφυρίχτηκε σε βάρος της ήταν εκτός περιοχής.
Καυστική ήταν η ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου με ένα κείμενο στην αγγλική γλώσσα και ολίγα...γαλλικά!
«Monsieur Collina between others any foul out of the region is a foul, is not a penalty. Good morning and good afternoon Mr. Superouaou Collina».

Σε απλά ελληνικά: «Μεσιέ Κολίνα, μεταξύ άλλων, κάθε φάουλ εκτός περιοχής είναι φάουλ, όχι πέναλτι. Καλημέρα και καλό απόγευμα κύριε Σουπεροάου Κολίνα.