Μέρες της άνοιξης

Η βάναυση κατάργηση βασικών διατάξεων του Κανονισμού Διαιτησίας, ώστε να δικαιολογηθούν οι αντι - καταστατικές ενέργειες του κ. Κουτσοκούμνη σχετικά με την απολύτως αυθαίρετη και έξω από κάθε κανονιστική πρόβλεψη συγκρότηση της ΚΕΔ δεν πρόκειται να περάσει έτσι.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις αντι - κανονιστικές κινήσεις και επιλογές των δύο "καμπαλέρος" της ΚΕΔ ( πριν εμφανιστεί στη σύνθεση ο μονίμως αποχωρών και μονιμότερα παραμένων κ. Καλύβας), που μεθυσμένοι από την πρόσκαιρη εξουσία και τις γαλιφιές του Κωστάκη έχουν πιστέψει πως θα παραμείνουν εσαεί στις θέσεις τους και έχουν συνειδητά συνεργήσει σε διαιτητικά εγκλήματα.
Η οργανωμένη, σχεδιασμένη και συστηματικά προωθούμενη δήθεν "κάθαρση" στο χώρο της διαιτησίας είναι προφανές πλέον πως έχει ναρκοθετηθεί με ακέραια την ευθύνη των δύο μελών της ΚΕΔ τα οποία αντί της επιβεβλημένης, ίσως, κάθαρσης αποφάσισαν να συνεργήσουν και να διευκολύνουν τον εκδικητικό αποκεφαλισμό διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών τα ονόματα των οποίων πήραν σε χαρτάκι και απλώς υλοποίησαν τις υποδείξεις.
Οι μέρες, που θα κληθούν να δικαιολογήσουν τις επιλογές του με βάση τις διατάξεις των κανονισμών από τη μια και τα όσα επέτρεψαν οι ίδιοι να συμβούν σε βάρος συναδέλφων τους, έρχονται με μεγάλη ταχύτητα.  Τότε δεν θα υπάρχει Κωστάκης, ούτε δήθεν κάλυψη από τις αυθαίρετες αποφάσεις του, ούτε FIFA, ούτε πολιτική κάλυψη για να διασωθούν.


Κι έτσι που τη ζωή τους χάλασαν σ΄ αυτή την κόχη τη μικρή σε όλη τη γη τη χάλασαν.