Δήλωση - βόμβα Σάββα Θεοδωρίδη: «Πρέπει να προσέχουμε και τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές»

***Τι θα κάνουν η Superleague και η ΠΔΕ/ΕΠΟ μετά από αυτή την καταγγελία;
***Τι είπε για έντεκα πέναλτι που δεν δόθηκαν αλλά και για τους Καλογερόπουλο και Σιδηρόπουλο
Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε τα εξής:
«Τώρα από εκεί και πέρα υπάρχει και μια καινούρια μόδα τώρα, πρέπει να προσέχουμε τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές. Μη με ρωτάτε παραπάνω. Εμείς θα ακουστούνε πράγματα, τα οποία είναι πραγματικότης και τα οποία θα τα χάσουν ορισμένοι. Δυστυχώς, πρέπει να προσέχουμε και τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές και κατά την προσωπική μου γνώμη πιο καλά να συνοδεύονται από αστυνομία οι διαιτητές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Αυτά που σας λέω, τίποτα άλλο δεν να πω γι' αυτά τα πράγματα. Διότι όλα παρουσιάζονται αθώα κι από πίσω δεν ξέρει κανένας τι κρύβεται»



-Ποιος πρώην διαιτητής και πρώην παρατηρητής (Αθηναίος) πήγε κούρσα με το ταξί του τους διαιτητές στο Καραϊσκάκη;

-Ποιές είναι οι σχέσεις του με την... εξυγίανση;

-Γιατί επιχείρησε να παραλάβει πρόσκληση με άλλο όνομα, κάτι που φυσικά δεν κατάφερε;


Παράλληλα ο Θεοδωρίδης δήλωσε ότι έχει σε βίντεο τα έντεκα πέναλτι που δεν έδωσαν οι διαιτητές στον Ολυμπιακός: «Αν θέλουν έχω τα βίντεο, έχω τα πάντα, όπως έχω τα βίντεο και τα 11 πέναλτι που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός και δεν του τα δώσανε, τα τέσσερα πέναλτι, τα οποία τα τρία δεν ήταν καν πέναλτι, όλα αυτά υπάρχουνε σε κασέτες, υπάρχουνε στοιχειοθετημένα και σε κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσω όλα γιατί η διαιτησία εξακολουθεί και είναι εχθρική για τον Ολυμπιακό. Εγώ απ' το παραμικρό σφύριγμα καταλαβαίνω πως διάκειται ο κάθε διαιτητής. Τελεία και παύλα. Αυτό της διαιτησίας να το ξεχάσουνε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, εξαπολύοντας και βολές κατά των Καλογερόπουλου και Σιδηρόπουλου: «Να' ναι άριστη η διαιτησία κι επιμένω σ' αυτό, να μην ξαναγίνει εκείνο το 1-0 το περσινό με τον Καλογερόπουλο διαιτητή. Εκείνο το αίσχος. Και το επιμένω αυτό το πράγμα και το λέω για να το ακούνε οι διαιτητοπατέρες, αυτοί που θα βάλουνε τους διαιτητές. Ή με τον Σιδηρόπουλο στον πρώτο γύρο που με τον Παναθηναϊκό έδωσε πέναλτι, το οποίο μόνο πέναλτι δεν ήταν και το παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά και με την ΑΕΚ δεν έκανε αποβολή παίκτου που' παιξε τα δύο κυριότερα ματς, τα ντέρμπι, ο Σιδηρόπουλος».


-Ασχετο: Παραμύθι... φούρναρης και ταξί... φούρναρης;

-Απορία: Τον κουμπάρο του θα βάλουν την Κυριακή;