Κυβερνητική επιθυμία

Πλέον, μπορεί να ειπωθεί με κάθε επισημότητα και να διατυπωθεί η σχετική αναφορά, χωρίς κανείς να διακινδυνεύει την πιθανότητα να κάνει λάθος. Η απόφαση της ΠΔΕ/ΕΠΟ να ασκήσει δικαίωμα (παράσταση) πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της "Κάρτας Υγείας" ήταν το προϊόν της σχετικής κυβερνητικής επιθυμίας, η οποία έλαβε, δια της κατάλληλης οδού, τη μορφή της εντολής.
Η πιθανότητα να οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης και να "τραβάει τα μαλλιά του ο δικαστής" με όσα πρόκειται να δικάσει, προκάλεσε τη σχετική κινητοποίηση και διαμορφώθηκε το περιβάλλον για την εκδήλωση της επιθυμίας "να μην γίνει ρεζίλι η κυβέρνηση στο ενδεχόμενο της αθώωσης όλων των κατηγορούμενων", καθώς όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια καθαρά αστική διαφορά, στην διευθέτηση της οποίας παρέλκει απολύτως η κρατική εμπλοκή. Σκέφτεστε μια τόσο πολύκροτη δίκη για μια υπόθεση που αναδιάταξε, σε διοικητικό επίπεδο, το σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να μην υπάρχει κανείς που να κατηγορεί κανένα κατηγορούμενο;
Θα επρόκειτο για την απόλυτη αστειότητα, η οποία, προστιθέμενη σε προηγούμενες ανάλογες, θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο την κυβερνητική υγεία στο ποδόσφαιρο και θα προκαλούσε γάργαρους γέλωτες με την κυβερνητική κατάντια.
Γι΄αυτό, ακριβώς, επιλέχθηκε η "παράσταση πολιτικής αγωγής", ώστε να τηρηθούν τα προσχήματα και, διάολε, κάποιος να κατηγορεί κάποιον!!!

Υ.Γ. Εκείνο τον καημένο τον δικηγόρο που θα πρέπει να παραστήσει την πολιτική αγωγή και να αποδείξει ότι τα ίδια έσοδα της ΕΠΟ είναι ... λεφτά του κράτους τον σκέφτεται κανένας;