ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΚΕΔ απαγόρευσε στους διαιτητές να κάνουν τον σταυρό τους αλλά και να φορούν κοσμήματα με Σταυρό!

***Απίστευτο αλλά αληθινό…
Έλυσε το πρόβλημα της διαιτησίας η ΚΕΔ, καθώς όλα τα άλλα πάνε καλά και ο Κουκουλάκης βρήκε χρόνο να ασχοληθεί και με τα επιμέρους θέματα, δηλαδή τις… λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια του σεμιναρίου της Superleague που έγινε στην Αθήνα το διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου, o Μιχάλης Κουκουλάκης έδωσε οδηγία στους διαιτητές να μην κάνουν το σταυρό τους, πριν από τη σέντρα ούτε να φοράνε κοσμήματα με τον Σταυρό. Μάλιστα ανέφερε και μια προσωπική του εμπειρία, όταν είχε πάει πριν από δυο χρόνια στη Σαουδική Αραβία για να σφυρίξει παιχνίδι, βγήκε κατά λάθος ο Σταυρός που φορούσε ο ένας βοηθός του και οι αξιωματούχοι τον συμβούλεψαν να τον κρύψει, επειδή αν το έβλεπαν οι φίλαθλοι από την κερκίδα, θα έμπαιναν μέσα…
Παρόμοια οδηγία είχε δοθεί στους διαιτητές και σε σεμινάριο που έγινε το Νοέμβριο του 2014. Να που την επανέφεραν, λες και πρόκειται για το νούμερο 1 πρόβλημά της. Γιατί οι αθλητές να έχουν δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα και όχι οι διαιτητές;
Κάπου μπερδεύτηκε ο Κουκουλάκης, καθώς είναι μέλος της ΚΕΔ Ελλάδας και όχι της Σαουδικής Αραβίας. Στην Ελλάδα η Θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ
'Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)
1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού  τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.

Και όπως είπε ο Κύριος: Οὐδεὶς οἰκέτης δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.

Μετάφραση: Κανείς υπηρέτης δε δύναται να υπηρετεί ως δούλος σε δύο κυρίους. Γιατί ή τον ένα θα μισήσει και τον άλλο θα αγαπήσει, ή στον ένα θα προσκολληθεί και τον άλλο θα καταφρονήσει. Δε δύναστε να υπηρετείτε ως δούλοι στο Θεό και στο Μαμωνά.