Ορισμοί χωρίς λογική στη Superleague

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η παράνομη ΚΕΔ, δεδομένου ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν είχαν τα απαιτούμενα προσόντα από τον κανονισμό ούτε με βάση το καταστατικό είχαν δικαίωμα να τον αλλάξουν, φαίνεται (πάντα με βάση τις επιλογές) ότι πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν παίρνει μέτρα, παρά τα λάθη σε πολλά παιχνίδια της Superleague. Με ορισμούς χωρίς λογική θεωρούν ότι ανανεώνουν τη διαιτησία!
Ομως:
1) Εξακολουθούν να παραμένουν εκτός οι ανεπιθύμητοι διαιτητές στους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.
2) Από τότε που ο Μελισσανίδης έκανε «ντου» στην ΚΕΔ και απαίτησε να μην παίζουν «ούτε στη Β’ Εθνική» οι Λαμπρόπουλος, Δελφάκης, αλλά και να βγουν εκτός πινάκων, όπως και ο Παππάς, οι δυο πρώτοι… εξαφανίστηκαν και πάλι, αν και τους είχαν βάλει στη Football League.
3) Η UEFA ζήτησε να ορίζονται οι διεθνείς, παρ’ όλα αυτά οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τους βάζουν σπάνια. Αυτήν τη φορά ορίστηκαν οι Κομίνης, Σιδηρόπουλος, οι οποίοι προέρχονται από τιμωρία, για την ακρίβεια από ποινές… για τα μάτια του κόσμου, όμως άλλους τους εξοντώνουν.
4) Ο μεν Κομίνης επιστρέφει από σοβαρό λάθος στο Λάρισα-Ατρόμητος 1-2 (χέρι πριν το ένα τέρμα των φιλοξενουμένων), σφύριξε ένα εύκολο ματς στο Κύπελλο (Τρίκαλα-Αστέρας 0-2) και κρίθηκε ικανός να διαιτητεύσει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.
5) Τέταρτος στο αθηναϊκό ντέρμπι είναι ο επίσης διεθνής Παπαπέτρου (Αθηνών), αν και στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0 τον έβριζαν, αν και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 δεν έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους.  
6) Μόνο δύο αγωνιστικές έμεινε εκτός ο… κορυφαίος που ορίστηκε ΑΕΛ-ΠΑΟΚ! Αν και στο Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-1 δεν διέκοψε, ως όφειλε σύμφωνα με τον κανονισμό, τον αγώνα επειδή δεν κατέβαινε υβριστικό πανό από την κερκίδα, αν και δεν είδε ότι ο Μπέρτος του Αστέρα σκόραρε με το χέρι.


Γρήγορα
Στο πρώτο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά υπήρχε οφσάιντ, όμως ο Καραγκιζόπουλος δεν το καταλόγισε. Παρ’ όλα αυτά ο βοηθός έμεινε εκτός μόνο για το συνηθισμένο διάστημα των τριών αγωνιστικών, καθώς τον όρισαν Ηρακλής-Κέρκυρα. Επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουν θέμα όσοι κάνουν λάθη υπέρ των συμμάχων. Αλλωστε, βοηθούς… τιμωρεί μέχρι και ο Σπανός. Ούτε στήριξαν τον Κούρεντα που έπεσε θύμα πρωτοφανούς φραστικής επίθεσης.

Αλλού…
Αντί να οριστεί ο Θάνος, ο οποίος στον έσωσε στο Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-2 επειδή δεν υπήρχαν οφσάιντ, το δίδυμο της ΚΕΔ όρισε ξανά τον Τάτση (Ηπείρου). Μήπως δεν βλέπουν ούτε τα παιχνίδια για να έχουν άποψη; Τη στιγμή που υπάρχουν αρκετοί βοηθοί οι οποίοι δεν μπήκαν σε κανένα παιχνίδι επί θητείας τους.

Καλύβας
Τριμελής γίνεται πλέον η ΚΕΔ. Ο Δημήτρης Καλύβας (Βοιωτίας) επιστρέφει για τρίτη φορά, αναλαμβάνοντας τους ορισμούς της Γ’ Εθνικής και των πρωταθλημάτων υποδομής. Αρχικά θήτευσε δύο περιόδους 2012-13, 2013-14 και για δύο μήνες ως αναπληρωτής πρόεδρος τη σεζόν 2014-15. Είχε αναλάβει και με τους Μπίκα, Τσαχειλίδη, αλλά παραιτήθηκε μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του πρώτου. Στις 20/08/13 ο Καλύβας είχε πέσει θύμα επίθεσης από αγνώστους.


Ανάγκη
Οταν, προς το τέλος Νοεμβρίου, οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης είχαν αναλάβει την ΚΕΔ… έπαιξε σενάριο για τρίτο μέλος. Τότε είχαν ζητήσει από τον Κουτσοκούμνη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, «Σαραϊδάρης ή κανείς». Τελικά αναγκάστηκαν να δεχθούν τον Καλύβα, τον οποίο δεν είναι κρυφό ότι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός τον ήθελε για αρχιδιαιτητή.

Ο Φουκάκης στα Χανιά

Τρίτος φετινός ορισμός για τον Γιώργο Φουκάκη. Επειδή, σύμφωνα με την ΕΠΣ Ηρακλείου, δεν τον πάει ο Κουκουλάκης στο πρωτάθλημα έχει να σφυρίξει από τις 16/10 16 (Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2), λες και απαγορεύεται να χάνει ο ΠΑΟ, ενώ 03/01 είχε οριστεί στη Football League. Μπαίνει σπάνια, αν και δεν έχει προκαλέσει. O 37χρονος Κρητικός ορίζεται τρίτη φορά στον Ολυμπιακό, καθώς στις 30/01/13 σφύριξε Καβάλα-Ολυμπιακός 0-3 για το Κύπελλο και πέρσι Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-0. 

«Βολές» στον… κορυφαίο


Μόνο για την προπαγάνδα είναι… κορυφαίος. Η επιλογή του Σιδηρόπουλου, όπως μας ενημερώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε αναστάτωση στη Λάρισα. «Αδυνατούν να ξεχάσουν τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στον πρώτο επίσημο αγώνα που έγινε ποτέ στο AEL FC ARENA, στις 05/12/2010 με αντίπαλο και πάλι τον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν προκλητική σε βάρος της ομάδας μας», υπογραμμίζει η Θεσσαλική ΠΑΕ αναφερόμενη στα στελέχη της και στους οπαδούς της.

Σχόλια