Μαντήλι να κλάψουν

Και "διαιτητής" ο κ. Βασιλειάδης, διάδοχος του κ. Κοντονή στη θέση του υφυπουργού αθλητισμού και πρώην Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς... Κι όχι όπου κι όπου. "Διαιτητής" της διαφοράς μεταξύ SuperLeague  και NOVA, με την προς διαιτητική επίλυση διαφορά να φτάνει τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ, τις "μεγάλες και τρανές" οικονομικά ΠΑΕ να έχουν κάνει ουρά στο διάδρομο των γραφείων της εταιρείας με το χέρι απλωμένο, τη διοίκηση της Λίγκας να έχει υποσχεθεί (όπως έλεγε παλιότερα κάποιος πραγματικά μεγάλος ("υποσχέσου τα πάντα. Με τις υποσχέσεις κανείς δεν έχασε") ότι έχει τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα και λύση να μην βρίσκει (πέρασαν οι καλές εποχές) και την εταιρεία να παίζει πανέξυπνα ένα παιχνίδι καθυστερήσεων καθώς γνωρίζει άριστα ότι έχει απέναντί της κάποιους που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.
Υπό τις συνθήκες αυτές χρειάζεται όντως ένας "διαιτητής". Αν αυτός είναι και κοτζάμ υπουργός ακόμη καλύτερα. Αν μάλιστα συνδιαλέγεται και με το εκσυγχρονιστικό κομμάτι του ποδοσφαίρου (αυτό που είθισται να λέγεται SuperLeague) και όχι με την "κακιά" ΕΠΟ του Γκιρτζίκη ακόμη καλύτερα για τον ίδιο τον υπουργό.
Στο τέλος - τέλος μάλιστα αν ο υπουργός βάλει στο τραπέζι και ένα θεματάκι για το εκλογικό σύστημα της νέας ΕΠΟ και ζητήσει από τη μεριά του τη βοήθεια της Λίγκας ... θρίαμβος για τον υπουργό.

Υ.Γ. Ποιος ήταν αυτός που είπε " τα στερνά (να) τιμούν τα πρώτα"; Πως είπαμε; Καταπολέμησης της Διαφθοράς ήταν ο κ. Βασιλειάδης;