Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Το ύψος της μηνιαίας αποζημίωσης των κρατικών εντολοδόχων της ΠΔΕ/ΕΠΟ είναι ένα θέμα, ειδικά όταν συγκρίνεται με ένα καταιγισμό κατασκευασμένων δημοσιευμάτων ανάλογης υφής του πρόσφατου παρελθόντος.
Η σιωπηρή αποδοχή της αποζημίωσης από κολλητούς του Μεγάρου Μαξίμου, που το παίζουν αριστεροί ( μπαίνοντας ή βγαίνοντας;) συμβουλάτορες στη σημερινή περίοδο και την ίδια ώρα ενθυλακώνουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα πεντοχίλιαρα, είναι ένα άλλο θέμα, ιδεολογικό περισσότερο. Αφορά, όμως, περισσότερο στην προσωπική στάση του κάθε περιφερόμενου περί την εξουσία …υπαλληλάκου.
Αυτό που αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άλλος (και σημαντικότερο). Το κορυφαίο ψέμα του Κύπριου Καλοχαιρέτα που χωρίς κανένα ίχνος ντροπής (ποιος την έχασε για να τη βρει ο Κωστάκης) έλεγε δεξιά και αριστερά με …ύφος Πινόκιο ότι το κόστος της αποζημίωσης των μελών της ΠΔΕ θα καταβληθεί από τη FIFA και σε καμία περίπτωση δεν θα βαρύνει την ΕΠΟ.
Αυτά έλεγε, σε επήκοο όλων των δημοσιογράφων στην πρώτη παρουσίαση της ΠΔΕ,. ο Κωστάκης και τον άκουγαν όλοι έκθαμβοι από την απόφασή του να φροντίσει ιδιαιτέρως τα οικονομικά της ΕΠΟ.
Έτσι δεν είναι Κωστάκη; Αυτά δεν έλεγες; Για πες μας λοιπόν τώρα τι έκανες για το θέμα αυτό; Ξέρει η FIFA τι υποσχέθηκες στην Ελλάδα στο όνομά της;
Ποιος είσαι εσύ Κωστάκη που κάνεις κουμάντο με τα λεφτά της ΕΠΟ και μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα;

Τι λες να πει η FIFA όταν μάθει τι έλεγες και τι κάνεις;