Κρίσιμο μέγεθος

Έχει πολλή δουλειά μπροστά της η επιτροπής των Ενώσεων και λίγο χρόνο. Κυρίως πρέπει, χωρίς καμία χρονοτριβή, να ικανοποιήσει την πρόδηλη ανάγκη να διαμορφώσει η ίδια το πεδίο των συζητήσεων, τους όρους και τις προϋποθέσεις των εξελίξεων και να οδηγήσει αυτή το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα.
Τίποτε δεν πρέπει να περιμένει από έναν Κωστάκη που παρέδωσε την υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κυβέρνηση χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Τίποτε δεν μπορεί να προσφέρει ένας Κωστάκης που κατάντησε κολαούζος των υπουργών για να παριστάνει τον ισορροπιστή και να διευκολύνει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα σχέδια της κυβέρνησης να ελέγξει το δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα για επικοινωνιακούς και κομματικούς λόγους.
Ο Κωστάκης πρέπει να ακούει σαν καλός μαθητής. Κι αν δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει ας του τα κάνουν λιανά για να το καταλάβει.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υποχείριο του Κουτσοκούμνη που εκ του αποτελέσματος φαίνεται να λέει συνέχεια ψέματα για να επιβιώσει.

Η Επιτροπή χρειάζεται "με το καλημέρα" να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και να μην αφήσει κανένα περιθώριο παρανόησης.