Ελευθεριάδης, Τζώρτζογλου και οι υπόλοιπες ενώσεις της Κρήτης στη χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου



www.goodnet.gr

Παρουσία του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρη Ελευθεριάδη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο «Μύθος» στον Αδελιανό κάμπο, η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Η εκδήλωσε στέφθηκε από επιτυχία, με την Ρεθυμνιώτικη Ένωση να τιμάει ανθρώπους που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στο Ρεθυμνιώτικο ή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η πλειοψηφία των σωματείων του Ρεθύμνου έδωσαν το παρόν στην όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου και τους παρευρισκόμενους διασκέδασε ο Μανόλης Κονταρός με το συγκρότημα του, ενώ ξεχωριστή παρουσία είχε με τα χορευτικά του ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.
Οι οικοδεσπότες, προεξέχοντος του προέδρου της ΕΠΣΡ Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, φιλοξένησαν με τον γνωστό Κρητικό τρόπο, όλους τους παρευρισκόμενους, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Την παράσταση για λίγο πήγε να κλέψει… ο Νίκος Τζώρτζογλου με τις καυστικές ατάκες του, για τα περί εκλογών στην ΕΠΣ Χανίων. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου παρουσίασε και τις χορευτικές του δυνατότητες, όπως και οι εκπρόσωποι από τις άλλες Ενώσεις της Κρήτης και φυσικά ο Γιώργος Δασκαλαμορκάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ.

ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΡ

Οι υψηλές παρουσίες στην χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ αρκετές, ξεχωρίζοντας αυτή του βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, της Αντιπεριφεριάρχης Ρεθύμνου Μαρίας Λιονής, αλλά και του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρη Ελευθεριάδη.
Ακόμη το παρόν έδωσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λελεδάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Παρασύρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ρεθύμνου Θοδωρής Νίνος, ο δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου Γιάννης Γαϊτάνης. Σύσσωμη το παρόν έδωσε η ποδοσφαιρική Κρήτη, με ισχυρούς εκπροσώπους και από τις άλλες 3 Ενώσεις του νησιού.
Το παρόν στην χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ έδωσαν, ο επικεφαλής παράταξης ΕΠΣ Χανίων Στέλιος Βαρουξάκης, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Λασιθίου Σίλας Λουτσέτης μαζί με τον αναπληρωτή προέδρου ΕΠΣΛ Μιχάλης Παπαγεωργίου και τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Κωνσταντίνο Λεμπιδάκη, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας προπονητών Ευάγγελος Πρόκος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών «Ο Παγκρήτιος» Γιώργος Μανωλακάκης και ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης.
Ακόμη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την πλειοψηφία των σωματείων Α’ και Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου, όπως φυσικά ο Αρχιδιαιτητής και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΡ Ιωάννης Χατζημπεκιάρης, ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ Αρχοντής Βαμβακίδης και άλλα μέλη των Διαιτητών, ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Ρεθύμνου και πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Στέλιος Κιαγιαδάκης, ο Πρόεδρος ΑΣΕΑΡ Ιωάννης Γλέντζάκης καθώς και ο εκπαιδευτής σχολής προπονητών ΕΠΟ Ευστράτιος Βουτσακέλης.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ…

Την τιμητική τους είχαν άνθρωποι που προσφέραν, αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν στο Ρεθυμνιώτικο, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερ σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ της σεζόν 2015-16, ο Άγγελος Γκιόκας του Άρη με 34 γκολ στην Α’ ΕΠΣΡ και ο Α.Α. Παπαδάκης των Νέων Ζωνιανών με 16 γκολ στην Β’ κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι:
* Μαίρη Λιονή  (Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου) για την προσφορά της στον Αθλητισμό (η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣΡ).
* Αστρινός Νύκταρης (Αντιδήμαρχος Μυλοποτάμου) για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Ανδρέας). Τη βράβευση έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης.
* Γιάννης Γαϊτάνης (Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου) για την ανιδιοτελή προσφορά του ως γιατρός-παράγοντας-δημοτικός σύμβουλος. Τη βράβευση έκανε ο βουλευτής Ρεθύμνου Ιωάννης Κεφαλογιάννης.
* Νικόλαος Τζώρτζογλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου) για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης.
* Αριστοτέλης Μπατάκης για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Ρεθύμνου και πρόεδρος Ομίλου Βρακοφόων Στέλιος Κιαγιαδάκης και την πλακέτα παρέλαβε ο Στράτος Βουτσακέλης.
* Χαράλαμπος Χατζηδάκης για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Σίλας Λουτσέτης.
* Νικόλαος Κορνάρος για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο επικεφαλής παράταξης ΕΠΣ Χανίων και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής του όμορου νομού Στέλιος Βαρουξάκης.
* Γιώργος Ξηράκης για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.
* Μανώλης Μακριδάκης για την προσφορά του στο Ελληνικό  Ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε  ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λελεδάκης.
* Άγγελος Γκιόκας 1ος σκόρερ Α΄ Κατηγορίας ΑΟ Άρης Περιβολίων 2015-2016  (34 γκολ). Τη βράβευση έκανε το μέλος Διαιτησίας της ΕΠΣΡ κ. Ιωάννης Χατζημπεκιάρης.

* Αρίστος Παπαδάκης 1ος σκόρερ Β΄ Κατηγορίας Νέων Ζωνιανών 2015-2016 (16 γκολ). Τη βράβευση έκανε ο Γεν. Γραμματέας Ομοσπονδίας προπονητών ποδοσφαίρου κ. Ευάγγελος Πρόκος.

Σχόλια