Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα



Τον κ. Γαρρή, υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πρέπει, όποιος τον αγαπάει, να του επισημάνει να προσέχει τις δημόσιες αναφορές του σε ζητήματα οικονομικών διαφορών ποδοσφαιριστών με την ΠΑΕ στην οποία εργάζεται, καθώς μπορεί να προκύψουν τεράστια προβλήματα, κανονιστικά εννοείται, από αυτά που λέει.
Η δημόσια απαίτηση προς τον Εσιέν "για νέο διακανονισμό των οφειλομένων" με την επίκληση "και άλλων ομάδων που οφείλουν" είναι το λιγότερο ατυχής για μερικούς εξαιρετικά ποδοσφαιρικούς λόγους, οι οποίοι προκύπτουν από τους κανονισμούς και ειδικά αυτόν της Ιδιότητας και Μετεγγραφών των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.
Αφήνω το τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος που λέγεται Εσιέν και το τι μπορεί να πάθει κάποιος που θα επιχειρήσει να κοντραριστεί μαζί του στο πεδίο των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.
Θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να κινηθούν διαδικασίες διμερούς συνεννόησης μακριά από φώτα, προβολείς και δηλώσεις μήπως και πειστεί ο Γκανέζος και συμφωνήσει σε ένα περισσότερο "Κωτσόβολος"¨διακανονισμό των οφειλομένων, αφού πρώτα τον παρακαλέσουν θερμά οι πράσινοι.
Σε διαφορετική περίπτωση βλέπω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κλαίει με μαύροι δάκρυ ενώπιον της Α΄ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ ή, ακόμη χειρότερα, ενώπιον του DRC της FIFA και να παρακαλάνε ενώπιον του δικαστηρίου πλέον για όσο περισσότερες δόσεις γίνεται.

Είναι δύσκολα αυτά τα ζητήματα λεβέντες και το τελευταίο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.