Ούτε ένα ευρώ

Ξεπέρασε, ήδη, τους δύο μήνες η θητεία της ΠΔΕ/ΕΠΟ., όπως αυτή συμφωνήθηκε μεταξύ του επιτηρητή της FIFA Κωστάκη και της κυβέρνησης (Μέγαρο Μαξίμου και Κοντονής) με την αμέριστη συνδρομή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Ξεπέρασαν, ήδη, τους δύο μήνες και οι διαβεβαιώσεις του Κύτπριου Καλοχαιρέτα ότι η FIFA ή θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την μισθοδοσία των εκλεκτών της ( γιατί αυτή τους χρεώνεται τώρα πλέον) ή ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην κάλυψη του κόστους.
Τα θυμάστε όλα αυτά τα ωραία και εξόχως διεθνιστικά που ξεστόμιζε ο Κωστάκης, έμπλεος ενθουσιασμού, για τους καθηγητάδες και τους υπαλλήλους που ανακάλυψε και επέβαλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία να διορίσει ως εξομαλυντές;
Ούτε ένα ευρώ δεν έχει στείλει μέχρι στιγμής η FIFA στην ΕΠΟ για τη μισθοδοσία των εξομαλυντών σωτήρων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε ένα ελβετικό φράγκο βρε αδερφέ...
Από το ταμείο της ΕΠΟ πληρώνονται όλοι (και όσοι σύμφωνα με τη FIFA δεν δικαιούνται αποζημίωσης, αλλά αυτοί το βρήκαν το κόλπο) και χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση ούτε για το ύψος του μισθού τους, ούτε για το πως δικαιολογείται τέτοιος μισθός.
Ούτε μια απόφαση. Την οποία βεβαίως ποτέ δεν θα λάβουν οι ίδιοι καθώς έχουν βρει το κόλπο της ανύπαρκτης FIFA που μιλάει ως άλλος Γιεχβά επί του όρους μέσω του Κύπριου Μωϋσή, που μεταφέρει στο πόπολο τις εντολές του Υψίστου (λέγε με Τζιάννι Ινφαντίνο).

Κάνουμε λάθος;