Ξεκάθαρη "μπαλωθιά" για το καλό της... εξυγίανσης

***update
Ο Φουκάκης (Ηρακλείου) στα Χανιά έπαιξε καρφωτό Πλατανιά για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, πολλοί υποψιάζονται, αλλά μερικοί ξέρουν.
Φαίνεται πως το χρονικό διάστημα της απομόνωσης στην οποία τον υπέβαλε ο συντοπίτης του Κουκουλάκης ( εσχάτως και εξυγιαντής) τον βοήθησε να δει το φως το αληθινό και να συνδυάσει τη διάσωση της καριέρας του με την απέλπιδα προσπάθεια να εμποδιστεί ο Ολυμπιακός να συνεχίσει το σερί του.
Λάθη πολλά, άλλα μικρότερης και άλλα μεγαλύτερης σημασίας πάντα σε βάρος των ερυθρολεύκων.
Το σπουδαιότερο που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο; Το έμμεσο φάουλ που σφύριξε στον Ιντέγιε όταν ο γκολκήπερ του Πλατανιά επιχείρησε να κάνει ελεύθερο.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως παράβαση από την πλευρά του ερυθρόλευκου επιθετικού στη φάση. Ο Ιντέγιε μαρκάρει διακριτικά και από απόσταση τον τερματοφύλακα, αυτός σηκώνει τη μπάλα στον αέρα, την κάνει διεκδικούμενη, μπερδεύεται από την κίνηση του Ιντέγιε και τη χάνει.
Όλα καθαρά και απολύτως νόμιμα. Κανείς κανόνας του παιχνιδιού δεν παραβιάστηκε για κανένα λόγο. Πεντακάθαρη η φάση, ανοιχτό το πεδίο για τον διαιτητή, κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δίπλα στους δύο πρωταγωνιστές της φάσης, τι πιο εύκολο να εφαρμοστεί ο κανονισμός;
Κι όμως ο Φουκάκης ανακάλυψε από τα τριάντα μέτρα φάουλ στον τερματοφύλακα και στέρησε τον Ιντέγιε από ένα ακόμη γκολ και τον Ολυμπιακό από τη νίκη.

Τελικά έπιασε τόπο η απομόνωση.