Ζήτημα αυτοπροστασίας

Αίφνης (;), χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και με μια μεθόδευση που εκτιμάται ως αστεία στην έμπνευσή της ο κ. Νικόλαος Παρίσης, μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων, εμφανίζεται να έχει διοριστεί από την ΠΔΕ/ΕΠΟ δεύτερος παρατηρητής αγώνα στο ματς ΑΕΚ - Λεβαδειακός για το θεσμό του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων.
Πρόκειται ασφαλώς για τον ίδιο κ. Νίκο Παρίση που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. ( αν δεν κάνω λάθος με πρόεδρο τον κ. Γενεράκη και έφορο ποδοσφαιρικού τμήματος τον κ. Βούλγαρη), είναι γνωστός σε ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα ως φανατικός ( δικαίωμά του) οπαδός της ΑΕΚ, με ενεργότατη συμμετοχή στα κοινά της ΑΕΚ. και με μια σχέση πάθους με την ομάδα σε τέτοιο βαθμό, που να δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο ( με φωτογραφίες του εμβλήματος της ομάδας και ανάλογη περιγραφή συναισθημάτων)την πρόθεση/απόφαση του να υποδεχθεί στον αεροδρόμιο τον κ. Αραούχο,ποδοσφαιριστή εξ Αργεντινής, άρτι μετεγγραφέντα στην ΑΕΚ.
Η πλέον εύπεπτη δικαιολόγηση του διορισμού του, ως δεύτερου παρατηρητή στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου, είναι ότι ... ξέφυγε.
Ας μείνουμε εκεί και ας αποφασίσει ο ίδιος ο κ. Παρίσης να αποκαταστήσει την τρωθείσα τάξη περί τον διορισμό των παρατηρητών, ώστε να λήξει εδώ το θέμα.
Θα είναι πολύ δύσκολο, σε διαφορετική περίπτωση, εάν συμβεί το παραμικρό να εμπλακεί σε μια διαδικασία δικαιολόγησης της παρουσίας του στο γήπεδο με την ιδιότητα του παρατηρητή αγώνα και δεν νομίζω πως αξίζει.

Υ.Γ. Σκεφθείτε τώρα τι θα είχε συμβεί αν στη θέση της ΑΕΚ ήταν ο Ολυμπιακός και στη θέση του Νίκου Παρίση ο Γιώργος Λούβαρης. Καλά το σκεφθήκατε. Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, πριν από αυτή για το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή", θα είχαν προκαλέσει οι αστείοι περί την εξυγίανση.