Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Διαιτητής καταγγέλλεται ότι χτύπησε ποδοσφαιριστή (video) και μετά τον απέβαλε!


www.sportcyclades.gr


Δεν φτάνει που ο Περράκης έκανε ότι έκανε κατά του Πανθηραϊκού στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά ο ίδιος ήταν αυτός που χωρίς κανέναν λόγο,  έπιασε βίαια τον Πουρή από τον λαιμό, τον έριξε στο έδαφος και μετά από όλα αυτά του έδειξε αναίτια και την κόκκινη κάρτα.
Ο Διαιτητής Περράκης αφού χρησιμοποιεί βία, στη συνέχεια αποβάλει το θύμα του αντί να αποβληθεί ο ίδιος
Ναι όπως το διαβάζετε είναι! Ο Αθηναίος ρέφερι, ήρθε στη Σαντορίνη, αλώνισε και βίασε το ποδόσφαιρο και είπε να ρίξει και τις «ξυλιές» του!
Έτσι στο 58’ και ενώ ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού πήγε να ηρεμίσει τον Μισέλ που από τα νεύρα του επιτέθηκε στον  Μωραϊτη και ο ίδιος έπεσε θύμα τον ικανοτήτων του διαιτητή Περράκη, ο οποίος με μία κίνηση βγαλμένη από πολεμικές τέχνες, έπιασε από τον λαιμό τον γκολκίπερ του Πανθηραϊκού και τον έριξε στο έδαφος.
Βέβαια, όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, παρά το γεγονός  ότι ο  πουρή έδειχνε να πονάει εβρισκόμενος στο έδαφος, ο εν λόγο διαιτητής «αγρόν ηγόραζε»… Το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν να αναμένει τον Πουρή να συνέλθει και αν σηκωθεί μετά από αρκετή ώρα από το έδαφος, ώστε να του δείξει την Κόκκινη κάρτα.
Φυσικά όλο το γήπεδο απόρησε και εκείνη τη στιγμή ο ρέφερι δοκίμασε τα όρια των φίλων του Πανθηραϊκού οι οποίοι μάλιστα στη συνέχει αποθέωσαν τον Πουρή που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.
Να σημειώσουμε ότι ο Πουρής είναι υπόδειγμα επαγγελματία και καλού χαρακτήρα και στο διάστημα που βρίσκεται στον Πανθηραϊκό, έχει αγαπήσει και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο!
Όσο για τον ίδιο τον πορτιέρο του Πανθηραϊκού; Αυτό που έγραψε στον τοίχο του στο fb, τα λέει όλα:
«Πραγματικά λυπάμαι παρα πολύ για το σημερινό παιχνίδι...κύριοι σας παρακαλώ,μην κλέβετε τον ιδρώτας ,μην κλέβετε τους κόπους μας... αφήστε μας να χαρούμε αυτο που απο μικρά παιδιά κάνουμε αφήνοντας τις οικογένειες μας πίσω.Εχω πάνω απο 400 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και έχω αγωνιστεί σε πολλές,άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες ομάδες(βάση ιστορίας).εχω αδικηθεί και έχω ευνοηθεί σε αγώνες αλλα το σημερινό με ξεπερνά..κύριοι αφήστε τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να ειναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μόνο θλίψη και μεγάλη στεναχώρια για τους συμπαίκτες μου. Θελω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω συγνώμη απο καρδιάς έστω και αν ήταν άδικη η κόκκινη που έφαγα. Μάγκες συνεχίστε να παλεύετε γι'αυτο που έχετε στο μυαλό σας ότι ειναι το ποδόσφαιρο αυτο που κάνετε απο μικρά παιδιά... δεν ξέρω τι άλλο να πω...λυπάμαι !! ».

Πάμε να δούμε τώρα τη δράση του Διαιτητή – παλαιστή σε φωτογραφίες και βίντεο:
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ

Σχόλια