Σκληρή απάντηση (VIDEO) Κονταρού στον Βούρβαχη: «Κατέβασε 30 μπράβους για να κάνει τι; Να δείρει τους συντοπίτες του ή να τους απειλήσει;»

*** «Δυο μέρες πριν τις εκλογές τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να τους διώξει»
*** «Αν έλειπα εγώ θα είχαμε άσχημα παρατράγουδα»
Μεταξύ άλλων ο Μανώλης Κονταρός δήλωσε:

«Η κοινωνία των Χανίων ξέρει ποιος είναι ο Μανώλης Κονταρός και ποιος ο Γιώργος Βούρβαχης. Ισως ξέρει καλύτερα ποιος είναι ο Γιώργος Βούρβαχης γιατί ήταν 26 χρόνια πρόεδρος. Ο κ. Βούρβαχης είπε ότι διέπραξα κάποια ποινικά αδικήματα και θα δούμε στις δικαστικές αίθουσες ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι. Δικαίωμά του να λέει ότι θέλει, τον σέβομαι. Η κοινωνία των Χανίων ξέρει τον κ. Βούρβαχη, ξέρει και εμένα. Ισως έπρεπε να το κάνει για να δικαιολογήσει κάποια πράγματα. Στο μόνο που δεν τον δικαιολογώ είναι που επέτρεψε να κατεβάσουν 30 μπράβους εδώ στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων. Κατέβασε 30 μπράβους για να κάνει τι; Να δείρει τους συντοπίτες του ή να τους απειλήσει; Τον πήρα δυο μέρες πριν και του είπα κύριε Γιώργο σε παρακαλώ διώξε τους. Αν έλειπα εγώ θα είχαμε άσχημα παρατράγουδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια. Εχει πει κάποια πράγματα για μένα θα μπορούσα να πω κι εγώ πολλά πράγματα. Η δικαιοσύνη τι θα πει. Βεβαίως και στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων στήριξα τον Βαρουξάκη που είναι 30 χρόνια φίλος μου από το λύκειο. Ο Στέλιος είναι αδερφός»

www.flashnews.gr
Η Ευτυχία Πενταράκη επισκευθηκε τον Μανώλη Κονταρό στο σπίτι για την εκπομπή Ρεπορτάζ με την Ευτυχία και μιλησε για όλους και για όλα.
Δείτε την σκληρή απάντηση του Μανώλη Κονταρού απόσπασμα απο την εκπομπή που θα προβληθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 21.30 στη ΝΕΑ τηλεόραση Κρήτης