Οι «ειδικοί»

Για τον εαυτό του (και τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς του φίλους που απέκτησε τελευταία) κράτησε ο "Κωστάκης" την πολυτέλεια να σχεδιάσει και να αποφασίσει όλες τις καταστατικές και κανονιστικές αλλαγές που θεωρεί ο ίδιος και η παρέα του απαραίτητες ώστε να "εξομαλυνθεί" η κατάσταση στην ΕΠΟ, αποφεύγοντας να ανοίξει το παιχνίδι στις Ενώσεις - Μέλη της Ομοσπονδίας.
"Εμπιστευόμαστε τους δικούς μας νομικούς" απάντησε στην προτροπή να συμμετάσχουν στη διαδικασία και νομικοί επιλογής των ενώσεων και την ώρα εκείνα εσχίσθη το καταπέτασμα του ουρανού...
Μόλις κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από όσα δείχνουν ή λένε γύρισαν και κοίταξαν αυτούς του εμπιστεύεται ο "Κωστάκης" έφριξαν. Τι είδαν απέναντί τους;
Ένα καθηγητή Νομικής που συνέταξε το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, έχει γεμίσει το βιογραφικό του από μετεγγραφές από κόμμα σε κόμμα και από υπουργό σε υπουργό, σύμβουλος πάντα αφανής και σκληρός κομισάριος και καταδίκασε μια κυβέρνηση ολόκληρη στην μεγαλύτερη πολιτική ήττα που υπέστη κόμμα εξουσίας στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά. Είναι ο ίδιος που δήλωσε υπερηφάνως, την πρώτη μέρα του επαίσχυντου διορισμού του, ότι τοποθετήθηκε στη θέση αυτή για τις ικανότητές του και αμέσως μετά εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία αναθέτει στη γραμματέα του να υπογράφει αντ΄αυτού, για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Έναν άλλο, επίσης καθηγητή Νομικής , που έχει μπερδέψει  ρόλους και νομίζει ότι η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή είναι ο κατάλληλος χώρος για να "πλακώνεται" με τον πρόεδρο για θέματα που καμία σχέση δεν έχουν με το ποδόσφαιρο (άλλωστε αγνοεί τα πάντα γύρω από αυτό), αλλά δημιουργήθηκαν σε επιστημονικούς χώρους για άσχετους λόγους. Είναι ο ίδιος που έχει γίνει γνωστός στους παρεπιδημούντες την ΕΠΟ ως ο "πότε πήραμε αυτή την απόφαση;".
Κι έναν τρίτο, δικηγόρο στο επάγγελμα, που εμφανίζονταν στην ΕΠΟ "μια φορά το χρόνο", ασχολούνταν, ως ειδικός ελέγχων στα θέματα αδειοδότησης των ομάδων με αντικείμενο συνήθως τον έλεγχο των νομικών κριτηρίων των φακέλων (μεροκάματο δηλαδή) κι ύστερα εμφανίστηκε ως "διαιτητής" προτεινόμενος από τη Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου. Είναι ζήτημα αν κάποιος διάδικος τον επέλεξε έστω και μια φορά ως "διαιτητή".
Αυτοί οι τρεις λοιπόν είναι εκείνοι που εμπιστεύεται ο "Κωστάκης"...  Και δεν τολμάει ούτε στον εαυτό του να ομολογήσει, γιατί θα καταρρεύσει κάθε έννοια ανεξαρτησίας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ότι είναι αυτοί που επέλεξαν και του φόρεσαν καπέλο οι πολιτικοί και επιχειρηματικοί του φίλοι, αυτοί με τους οποίους έκανε συσκέψεις σε υπουργεία και έδινε αφειδώς διαβεβαιώσεις ότι θα πράξει κάθε τι δυνατό για να δικαιώσει την κυβέρνηση απέναντι στην "αμαρτωλή ΕΠΟ"
Αυτοί οι "ειδικοί" λοιπόν θα αναλάβουν (αν δεν έχουν ήδη αναλάβει") να εναρμονίσουν την εθνική αθλητική νομοθεσία με το καταστατικό της FIFA και να ακυρώσουν όλους τους νόμους που παρεμβαίνουν στην ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας.
Αυτοί που διόρισε η κυβέρνηση δηλαδή θα απαιτήσουν από τον υπουργό που τους φόρεσε καπέλο στον "Κωστάκη¨" να ακυρώσει τους νόμους και να θεσμοθετήσει την κυριαρχία του καταστατικού της FIFA!!!!!!!!!!!

"Κωστάκη" που παίζεται αυτό το έργο για να το δούμε κι εμείς;