Ο Βαρούχας υποκατέστησε την ΚΕΔ


«Δεν μπορούν να συνεργάζονται με Ε.Δ./Ε.Π.Σ., να παρευρίσκονται σε κάθε είδους επιμορφωτικές συγκεντρώσεις ή σεμινάρια που διοργανώνονται από τις Ε.Δ./Ε.Π.Σ. και να παρακολουθούν αξιωματούχους διαιτησίας της Ε.Π.Ο. σε οποιασδήποτε επιμορφωτικές εκδηλώσεις», αναφέρει ξεκάθαρα ο κανονισμός διαιτησίας. Ομως αν είσαι ο Βαρούχας, πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών και τηλεκριτικός του ΣΚΑΪ, είσαι πάνω και από τους κανονισμούς.
Ερώτημα αποτελεί, γιατί του επέτρεψαν να παραβρεθεί στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας, αν και μη πιστοποιημένος. Όμως, αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του επέτρεψαν να δίνει οδηγίες και ακόμη χειρότερο φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή Περράκη για το ματς Πανθηραϊκός-Εργοτέλης.
Ο ρέφερι του απάντησε ότι στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε μοντάζ. Όπως εξήγησε απέβαλε δυο παίκτες. Ο παίκτης της γηπεδούχου είχε πιάσει από το λαιμό τον αντίπαλό του, ο φιλοξενούμενος αντέδρασε με γροθιά και για αυτό ο πρώτος βρέθηκε στο έδαφος και ο Περράκης προσπάθησε να τον συγκρατήσει.
Αυτή τη διευκρίνιση, ακριβώς επειδή έγινε ντόρος, έπρεπε να την είχε ζητήσει η ΚΕΔ, όμως τα καλά παιδιά της διαιτησίας έχουν αποδείξει ότι μόνο τους ρέφερι δεν σκέφτονται. Λογικά ο παρατηρητής θα πρέπει να τα έχει γράψει στην έκθεσή του.
Το λογικό ήταν ο Τριτσώνης να ζητήσει εξηγήσεις και όχι ο Βαρούχας. Όμως, στο θέμα υπάρχει και μια παράμετρος που αφορά όχι μόνο στην παρουσία του στη δευτεριάτικη συγκέντρωση αλλά και στο ότι… επανήλθε και δίνει οδηγίες.
Όμως, ποιόν κανονισμό να υπερασπιστεί ο Τριτσώνης, όταν και ο ίδιος μπήκε από το… παράθυρο, εννοούμε ότι δεν είχε τα τυπικά προσόντα (σ.σ. έναν χρόνο ως παρατηρητής της Λίγκας);
Αραγε τολμά να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βαρούχα, με τον οποίο έβγαλε και φωτογραφία, όταν οι Σιδηρόπουλος, Κουκουλάκης πήγαν στον ΣΑΔ για να τον τιμήσουν, παρότι οι υπόλοιποι ρέφερι της Superleague έκαναν αποχή από τα μαθήματα της ΕΠΣΑ λόγω του Βαρούχα;
Ο Μητροφάνης ως υπεύθυνος της επιτροπής διαιτησίας θα πάρει μέτρα;
Γνωρίζουμε τις απαντήσεις:

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ: Αφού υπάρχει Βαρούχας, δεν χρειάζεται η ΕΠΟ να είναι στη σύμβαση διαιτησίας με την UEFA!!!