Τεράστιο λάθος του Σιδηρόπουλου – «Έπνιξε» πέναλτι υπέρ της Παρί

***Δεν τον βοήθησε ούτε ο Καλογερόπουλος
Λάθη κάνει στην Ελλάδα, λάθη και στην Ευρώπη ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο διεθνής ρέφερι της ελίτ κατηγορίας σφύριξε Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς 2-2 για τους ομίλους του Champions League, όπου δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε σουτ του Ανχελ Ντι Μαρία που βρήκε σε χέρι παίκτη της Βουλγαρικής ομάδας, ο οποίος ταυτόχρονα έπρεπε να αποβληθεί.
Η Παρί χρειαζόταν τη νίκη για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Όμως, αντί να έχει την ευκαιρία να προηγηθεί, μετά από αυτή τη φάση έγινε το 1-2 στο 69’ και ισοφάρισε στο 92’.
Μήπως ο Σιδηρόπουλος δίνει μόνο τα πέναλτι που δεν είναι; Εδωσε ένα ανύπαρκτο υπέρ του ΠΑΟ σε βουτιά του Μπεργκ στη Λιβαδειά και ένα, πάλι υπέρ των «πρασίνων» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά σε βουτιά του Βιγιαφάνιες.
Στο Παρίσι επιπρόσθετος πίσω από την εστία της Λουντογκόρετς ήταν ο Καλογερόπουλος. Ο ρέφερι που στο ματς ΠΑΟ-Αστέρας 3-1 καταλόγισε δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και μια ανύπαρκτη αποβολή παίκτη της ομάδας της Πελοποννήσου (=Φαρίνια). Ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε ούτε πέναλτι υπέρ της Κέρκυρας στο ματς με την ΑΕΚ.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς θεωρητικά ήταν εύκολος ορισμός.