Ιδιαίτερη προσοχή…


Είναι όντως πολύ σημαντική και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την παρουσίαση και - το κυριότερο- την ανάλυσή της, "η είδηση" για την πιθανή επιστροφή του φακέλου της υπόθεσης "εγκληματική (δήθεν) οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο" στον ειδικό ανακριτή κ. Ανδρεάδη "για να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που προκύπτουν από το ανακριτικό υλικό όπως αυτό κωδικοποιήθηκε με την πρόταση του κ. Δασκαλόπουλου".
Η σημαντικότητα βεβαίως δεν συνδυάζεται σε καμία περίπτωση με κάποιο " ήδη κυοφορούμενο σκάνδαλο", καθώς η επάρκεια του κ. Σταμαδιανού δεν το επιτρέπει ούτε ως σκέψη, αλλά με την προφανή ανάγκη να εξεταστούν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης (με πρώτα στην σχετική ιεραρχία όσα συνδέονται με διαιτητικές αποφάσεις, αναλυτικά αναφέρονται στην πρόταση του κ. Δασκαλόπουλου και στοιχειοθετούν, υποτίθεται, οργάνωση και διάρθρωση "εγκληματικής οργάνωσης"), ώστε να μην καταλείπεται η παραμικρή αμφιβολία είτε στους τελικώς εναγόμενους, είτε στην κοινή γνώμη.
Η βάσιμη αμφιβολία είναι εξαιρετικά πιθανό να συνδέεται με τις εκτιμήσεις ανεξάρτητων ειδικών (μάλλον περί τους κανόνες του παιχνιδιού/ Lows of the Game και την εφαρμογή τους), που κρίνεται ότι λείπουν από την πρόταση και είναι, ίσως, πιθανό να αλλάζουν τα δεδομένα ως προς κρισιμότατες πλευρές της υπόθεσης.
Αν όντως προκύπτει αυτή η ανάγκη και η τακτική δικαιοσύνη στην ανεξάρτητη έκφρασή της κρίνει ότι η έλλειψη αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί για να προκύψει ασφαλής τελική κρίση προς τι ο γενικευμένος χαμός και οι οιμωγές;

Υπάρχει κανείς σε αυτή τη χώρα που επιθυμεί (και το λέει μάλιστα) μια ελλειπή διαδικασία προς ολοκλήρωση με κάθε τρόπο από μια πλήρη, ορθά αποδεδειγμένη και στέρεα δεμένη υπόθεση;