«Ναυάγιο» Σιδηρόπουλου στο λιμάνι , με… σωσίβια στον Παναθηναϊκό

                                           
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Κορυφαίος» αντιολυμπιακός ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και φυσικά για μια ακόμη φορά αποδοκιμάστηκε από όλο το «Γ. Καραϊσκάκης». Αποκορύφωμα αποτελεί το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, επίσης δεν απέβαλε τον Βιγιαφάνες, ανέχθηκε να τον βρίζει ο Λέτο, ούτε φυσικά έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Μολέδο. Αν ο Σιδηρόπουλος έπαιζε 50-50, ο ΠΑΟ δεν θα γλίτωνε την εξάρα.
Το πέναλτι στο 60’ είναι κανονική ανακάλυψη. Ο Μποτία βρήκε την μπάλα, ο Βιγιαφάνες βούτηξε και ο Σιδηρόπουλος, που έχει… πιάτο τη φάση, έδειξε την άσπρη βούλα.
Στο 25’ ο Βιγιαφάνες κλότσησε τον Ελιουνούσι στα γεννητικά όργανα, ο κορυφαίος είναι στο μισό μέτρο και έκανε… γαργάρα τη κόκκινη. Ούτε κίτρινη δεν έβγαλε!
Ο Μολέδο έχει μια κίτρινη από 11’, όμως ο Σιδηρόπουλος του χάρισε τη δεύτερη στο 89’, όταν σε αντεπίθεση έξω από την περιοχή τραβούσε συνέχεια τον Σεμπά, άφησε πλεονέκτημα, αλλά μετά δεν έδωσε ούτε το φάουλ!
Πού είναι η προσωπικότητα του Σιδηρόπουλου όταν ανέχεται να τον βρίζει ο προκλητικός Λέτο; Μετά το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού ο Αργεντινός φάνηκε να του λέει «puta madre».
Γενικά ο «κορυφαίος» ανέχθηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες του ΠΑΟ. Στο 30’ έδειξε κίτρινη στον Ρέτσο για φάουλ, όμως προηγήθηκε αγκωνιά του Ιμπάρμπο στο μούτρα!
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΚ
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Μια από τα ίδια ήταν ο Σιδηρόπουλος και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου και εκεί τον πήγε το αποτέλεσμα. Και σε αυτό το ματς αποδοκιμάστηκε για τα λάθη του, με κορυφαίο τη μη αποβολή του Πατίτο για τη γροθιά στον Φιγκέιρας.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ… ΔΩΡΟ
Δύο στα δύο ανύπαρκτα πέναλτι έχει ο ΠΑΟ με τον Σιδηρόπουλο. Στη Λιβαδειά ήταν ο μόνος που είδε πέναλτι σε βουτιά του Μπεργκ, ο οποίος έπεσε πάνω στο μπούτι του Μαχαίρα! Τότε ο Λεντέσμα σκόραρε (8’) και οι «πράσινοι» πέτυχαν το πρώτο από τα τρία τέρματά τους.
ΠΑΛΙ ΑΣΥΛΙΑ;
Ο Σιδηρόπουλος δεν τιμωρήθηκε ούτε για το σοβαρό λάθος στη Λιβαδειά ούτε για το αντίστοιχο στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Θα τη γλιτώσει και αυτήν τη φορά με την αιτιολογία ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα για να μην επηρεαστεί η ψυχολογία στην Ευρώπη, ενόψει των ορισμών του στο Champions League;
*Στο 15’ του χθεσινού αγώνα η Nova δεν μας δείχνει ριπλέι για να δούμε αν όντως υπάρχει χτύπημα εκτός φάσης του Λέτο στον Φιγκέιρας.
*Ο γνωστός βοηθός Δημητριάδης (!) στο 76’ έκοψε τον Σεμπά με ανύπαρκτο οφσάιντ.


Σχόλια