Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Καραπαπάς: «Χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου»

***«Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις»
***Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι στην πλευρά της Κυβέρνησης «στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που το λυμαίνονται. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά από αυτή την κατάσταση»
Επίθεση Καραπαπά κατά του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου, τον οποίο κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις κατά των Ινφαντίνο, Θεοδωρίδη και τώρα του Γιαννίκου. «Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επίσης, αναφέρει ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ βρίσκεται στο πλευρό της κυβέρνηση για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Καραπαπά στο Facebook
«Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο.
Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις, πότε κατά του κ. Ινφαντίνο, πότε κατά του κ. Θεοδωρίδη και τώρα κατά του κ. Γιαννίκου.
Οι συνεχόμενοι Ευρωπαικοί διασυρμοί και η κατρακύλα της ομάδας του τον κάνουν να επιτίθεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες και να στοχοποιεί στελέχη τους, όπως κάνει και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παρασύρει το ποδόσφαιρο στον δικό του κατήφορο και χρησιμοποιεί γι αυτό «φυτευτά» δημοσιεύματα απο ξεπουλημένα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας (τύπου Καστρινάκη στην πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, την «SUN») τα οποία αναπαράγουν οι εντός των συνόρων εργολάβοι λάσπης όπως ο Θωμαίδης και τα γνωστά σάιτ-βόθροι.

ΥΓ.: Εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης και των κ.κ. Τσίπρα και Βασιλειάδη στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο απο τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που το λυμαίνονται. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά από αυτή την κατάσταση».