Πρόεδρος της ΚΕΔ ο Τριτσώνης και μέλος ο Κουκουλάκης - Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν και δυο ακόμη μέλη - Σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο

***Αλλαξε ο κανονισμός, για πρώτη φορά μεσούσης της περιόδου, για να έχουν δικαίωμα να μπουν στην ΚΕΔ

Συνεδρίασε σήμερα, σε πλήρη σύνθεση, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και ελήφθησαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις:
 Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ. Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης. Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους. Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος γι' αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.
Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.
Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ.Μπίκα.Ο λόγος που αναφέρεται ότι οι διοργανώσεις ξεκινούν στις 22 Νοεμβρίου είναι ότι την Τετάρτη (23/11) έχει προγραμματιστεί το εξ αναβολής ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.


Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου.
ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ