Καρράς: «Οι ενώσεις πρέπει να ξεκολλήσουμε από το λήθαργο. Υπάρχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς χτυπά «καμπανάκι» στις ποδοσφαιρικές ενώσεις που μπορούν και είναι ελεύθερες.
Διαβάστε την τοποθέτησή του στο Facebook για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Όλη Ελλάδα παρακολουθεί τα συνεχή επεισόδια που διαδραματίζονται στο ποδόσφαιρο και οι ερασιτεχνικές Ενώσεις που είναι το κυρίαρχο Σώμα της ΕΠΟ εξαφανισμένες, κρυμμένες, άτολμες απλά παρακολουθούν...
Άμεσα πρέπει να ξεκολλήσουμε από το λήθαργο (όσοι μπορούν και είναι ελεύθεροι), να πάρουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με την Επιτροπή Εξομάλυνσης, την Πολιτεία και τις επαγγελματικές Ενώσεις (μέλη ΕΠΟ) σε συνάντηση, με άξονα την ομαλοποίηση και την προοπτική του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν υπάρχει μόνο το Επαγγελματικό, υπάρχει και η μήτρα του το Ερασιτεχνικό που από ίδρυση της Ομοσπονδίας στηρίζει όλη την οικογένεια του ποδοσφαίρου που δυστυχώς, σήμερα φαίνεται ότι το απαξιούν και δεν συμμετέχει στις επικείμενες εξελίξεις που και αυτό το αφορά.

Ο χρόνος κυλά, φεύγει γρήγορα και πρέπει όσοι θέλουν να υπηρετούν τον τόπο τους και τη χώρα μας να βάλουν πλάτη πριν είναι αργά και μείνουμε μόνοι μας και στο περιθώριο!».