Για τα παπαγαλάκια της παράγκας που μας στοχοποιούν: «Πυρηνική βόμβα Τζώρτζογλου: Απέναντι στη συμμαχία!», γράφει η ιστοσελίδα neakriti.gr – Ποιοι πήγαν στο Ηράκλειο μαζί τον Γραμμένο, όπου η αντιπολίτευση έπαθε Βατερλό!!!!

***Η ανακοίνωση-φωτιά βγήκε λίγες ώρες μετά τη συνάντηση μαζί τους


ΠΗΓΗ: www.neakriti.gr
Πυρηνική βόμβα έσκασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την ΕΠΣ Ηρακλείου και το Νίκο Τζώρτζογλου να ανακοινώνουν ευθέως ότι τάσσονται απέναντι στη "συμμαχία", που διεκδικεί να αναλάβει την ηγεσία της ΕΠΟ!
Σε μία πολύ καυστική και με πολλά βαθιά νοήματα ανακοίνωση, ο Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρει ότι η συμμαχία πεισματικά καθοδηγείται και ελέγχεται από φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ είναι οι ίδιοι που τορπίλισαν τη συνάντηση των κορυφαίων ΠΑΕ που είχε προγραμματιστεί το καλοκαίρι στο Ηράκλειο.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου δηλώνει κατηγορηματικά ότι: "Δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ μέλος και μέρος σε κανένα σύστημα, αντίθετα είμαστε από σήμερα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΔΗΘΕΝ αντιπολίτευσης και των ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ".

Η ανακοίνωση-φωτιά έρχεται λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε στο Ηράκλειο ο Νίκος Τζώρτζογλου και στελέχη της ΕΠΣΗ με τον επικεφαλής της συμμαχίας, Βαγγέλη Γραμμένο (πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας) και σημαντικά στελέχη που ήταν μαζί του, όπως οι Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Βασίλης Χατζηαποστόλου (πρόεδρος ΕΠΣ Κιλκίς), Χρήστο Σάββα (πρώην μέλος ΕΠΟ-πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης), Αστέριος Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας), Κώστας Βρακάς (πρόεδρος ΕΠΣ Ηπείρου).