Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ελευθεριάδης: «Προσφυγή έκανε η παράταξη του κ. Γραμμένου. Απορρίφθηκε του Βίκτωρα Μητρόπουλου και πέρασε του σωματείου της Κηφισιάς, της ΕΠΣ Αθηνών, δηλαδή του κ. Γραμμένου»

***«Οι αδερφοί Μητρόπουλοι, ο κ. Μπέος στηρίζει Γραμμένο, πως λένε ότι δεν είναι ξαφνικά μαζί του; Αν ο κ.Γραμμένος ισχυρίζεται πως δεν είναι μαζί του, τότε υπάρχει και τρίτος πόλος από τον κ. Μητρόπουλο...».
*** «Για να το είπε ο κ. Τζώρτζογλου ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος είναι με την αντιπολίτευση κάποιος τον πήρε τηλέφωνο»
*** «Μπορεί να έχω 32, 33, 34 ενώσεις. Δεν θα πω τι νούμερο έχω εγώ. Φυσικά και θα κερδίσω τις εκλογές είτε μετά από δύο χρόνια είτε μετά από δύο μήνες. Όταν θα ανοίξει το μαγικό κουτάκι θα φανεί ποιοι είχαν 31 Ενώσεις μαζί τους...»

Και αιχμές κατά του Κοντονή: «Η πολιτεία να στηρίξει τα σωματεία και να μην ασχολείται με διοικήσεις. Ξέρετε από πότε έχουν να δοθούν επιχορηγήσεις; Τουλάχιστον δέκα χρόνια.»

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM 107,4» ο Δημήτρης Ελευθεριάδης:
Αρχικά, για την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου: «Προσφυγή έκανε η παράταξη του κ. Γραμμένου. Απορρίφθηκε του Βίκτωρα Μητρόπουλου και πέρασε του σωματείου της Κηφισιάς, της ΕΠΣ Αθηνών, δηλαδή του κ. Γραμμένου. Εμείς δεν κάναμε προσφυγή. Κάπου χάνει στη μετάφραση το θέμα. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ.Μητρόπουλο. Οι αδερφοί Μητρόπουλοι, ο κ. Μπέος στηρίζει Γραμμένο, πως λένε ότι δεν είναι ξαφνικά μαζί του;».
Σχετικά με τη δήλωση του κ. Τζώρτζογλου πως ο Θωμάς Μητρόπουλος ανήκει στην αντιπολίτευση: «Για να το είπε ο κ. Τζώρτζογλου κάποιος τον πήρε τηλέφωνο. Ο Βίκτωρας είπε σε εκπομπή πως ο Θωμάς είναι με την συμμαχία. Μαζί μου πάντως δεν είναι. Ξέρω πως παίρνουν τηλέφωνα εκ μέρους του κ.Γραμμένου για να τους ψηφίσουν. Αν ο κ.Γραμμένος ισχυρίζεται πως δεν είναι μαζί του, τότε υπάρχει και τρίτος πόλος από τον κ. Μητρόπουλο...».
Για το αν βόλεψε τη δική του παράταξη το θέμα της αναβολής των εκλογών: «Όχι, φυσικά, και δεν μας βόλεψε. Κάποιος θα κέρδιζε, κάποιος θα έχανε. Εγώ δεν πήγα να κάνω προσφυγή, άλλοι πήγαν. Το σωματείο Κηφισιάς που ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών. Δεν πήγε η δική μου παράταξη, ρωτήστε εκείνους λοιπόν: γιατί έκαναν προσφυγή αφού θα κέρδιζαν; Για ποιο λόγο;».
Ρωτήθηκε για το αν τον στηρίζει το "σύστημα": «Όπως βρέθηκα στη συνάντηση του ΠΑΟΚ, εκεί στη συμμαχία, έτσι παραβρέθηκα και σε μια συγκέντρωση στην Αθήνα που έδωσαν το παρών 27 ενώσεις και άλλες 4 τηλεφωνικά. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο».
Για το πώς προέκυψε η δική του υποψηφιότητα: «Στη συγκέντρωση που έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με πρότεινε ο Γκιρτζίκης. Είπε πως εκείνος δεν μπορεί να ηγηθεί και πρότεινε στις ενώσεις που έδωσαν το παρών, να είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Ελευθεριάδης. Το αποδέχτηκαν όλοι με μεγάλη χαρά και δεν θα μπορούσα να πω "όχι". Η αλήθεια είναι πως μου είχε τηλεφωνήσει από πριν. Βρισκόμουν στην Αμερική και μου είπε πως θα με προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ. Του λέω, πρόεδρε με εκπλήσσεις. Η κουβέντα έκλεισε εκεί. Επέστρεψα Πέμπτη βράδυ και την Παρασκευή έγινε η συγκέντρωση. Είναι τιμητικό για μένα...»
Για το ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος ισχυρίζεται πως έχει μαζί του 31 Ενώσεις: «Στη συγκέντρωση εδώ βρέθηκαν 27 ενώσεις και άλλες τέσσερις τηλεφωνικώς, με πήραν και μου είπαν, προχώρα. Μπορεί να έχω 32, 33, 34 ενώσεις. Δεν θα πω τι νούμερο έχω εγώ. Φυσικά και θα κερδίσω τις εκλογές είτε μετά από δύο χρόνια είτε μετά από δύο μήνες. Όταν θα ανοίξει το μαγικό κουτάκι θα φανεί ποιοι είχαν 31 Ενώσεις μαζί τους...».
Για τα σενάρια που τον θέλουν να έχει τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Εγώ έχω μόνο τον Όλυμπο μαζί μου. Από την Κατερίνη είμαι. Αλήθεια, έχετε ακούσει ποτέ κάποια τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη για μένα, όπως κάνει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ με τον κ. Γραμμένο; Τον κ. Γραμμένο τον στηρίζει η Συμμαχία. Αντίθετα, κανείς δεν είπε πως είναι μαζί με τον Ελευθεριάδη. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για μένα; Το βουνό είμαι εγώ. Δεν ήμουν ποτέ στρατευμένος. Επειδή με υπέδειξε ο Γκιρτζίκης σημαίνει ότι εκπροσωπώ κάποιον; Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι ενώσεις, το ερασιτεχνικό και όχι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο...».
Σχετικά με την άποψή του για τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Την καλύτερη άποψη έχω, δεν γνωριζόμαστε. Έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά, ξέρω ότι είναι πολύ καλός δικηγόρος, καλός άνθρωπος και παράγοντας του ποδοσφαίρου...».
Για τις... βαλίτσες που ακούγονται με φόντο τις εκλογές: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Επειδή ειπώθηκαν και νούμερα, πρέπει η δικαιοσύνη να πάρει θέση, να τους καλέσει. Όταν λες νούμερα, προφανώς κάτι ξέρεις...».
Σχετικά με τις κινήσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή: «Η πολιτεία να στηρίξει τα σωματεία και να μην ασχολείται με διοικήσεις. Ξέρετε από πότε έχουν να δοθούν επιχορηγήσεις; Τουλάχιστον δέκα χρόνια. Εγώ αυτό εκφράζω και υπηρετώ, το ερασιτεχνικό. Αν κάνουν τη μαμά καλά, θα γίνουν και τα παιδιά. Να εκλεγεί η διοίκηση, να κάτσουμε όλοι μαζί και να τα βάλουμε σε μια σειρά. Το δυσφημίζουμε το προϊόν».