Τους ξεβράκωσε ο Βίκτωρας – Παραδέχτηκε ότι ο αδερφός του, Θωμάς Μητρόπουλος βοηθάει την παράταξη Γραμμένου – Ενώ προκύπτει και το εξής: Ο Ιβάν Σαββίδης το ξέρει;

Πλέον οι… χαλίφηδες που δήθεν δεν θέλει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορούν να κρυφτούν, όπως φυσικά και ο ίδιος. Πλέον έπεσαν οι μάσκες ότι τάχα αντιπροσωπεύουν το νέο και το άφθαρτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι εκπροσωπούν τη νέα παράγκα και το έκρυβαν τόσο καιρό.
Τους ξεβράκωσε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και μάλιστα στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ, όπου αποκάλυψε ότι ο αδερφός του Θωμάς βοηθά την… παράγκα της αντιπολίτευσης. Όπως είπε με τις γνωριμίες του προσπαθεί να πείσει κάποιους ανθρώπους τι να ψηφίσουν. Ναι τόσο ωμά το είπε!
Εντύπωση προκάλεσε και η άποψη του Θεσσαλονικιού δημοσιογράφου, Γιώργου Μπούζου, ο οποίος είπε πως ο Σαββίδης δεν γνωρίζει ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος ανέλαβε, εδώ και καιρό, δράση υπέρ του Γραμμένου. Αν ισχύουν αυτά δουλεύουν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ή τον κόσμο της ομάδας;
Με την αποκάλυψη του Βίκτωρα Μητρόπουλου τα ψέματα τελείωσαν με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο Θωμάς κινεί τα νήματα και μάλιστα αυτό προκύπτει επισήμως από τον αδερφό του.
Σε αυτά προσθέστε:
1)Δημήτρης Ελευθεριάδης (επικεφαλής της πλειοψηφίας):
***«Οι Θωμάς Μητρόπουλος και Γιαννάκης Παπαδόπουλος ελέγχουν τον κ. Γραμμένο και διαμορφώνουν όλες τις αποφάσεις του» - «Η αντιπολίτευση έχει απορρίψει την ενότητα στην πράξη, ακολουθώντας δουλικά τις εντολές του Θωμά Μητρόπουλου»
*** «Ο κ. Γραμμένος όταν δεν είναι – και δεν ήταν ποτέ έως τώρα- στη διοίκηση συνηθίζει να κάθεται σε μια γωνία, να διαμορφώνει ένα δικό του κόσμο και να ζει με ασφάλεια μέσα σε αυτόν μακριά από τα προβλήματα και τις ευθύνες»
2)Νίκος Τζώρτζογλου (πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου):
***«Βλέπουμε ότι η παράταξη Γραμμένου συνεχίζει ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ και να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος, που οδηγούν το ποδόσφαιρο μας σε ένα ατέρμονο πόλεμο δικαστικών μαχών, φουσκωτών - μπράβων - εκβιασμών – απειλών και εξαγοράς συνειδήσεων»
*** «Οπου μυρίζει εξουσία, εμφανίζονται και αρκετοί δελφίνοι, που στην συγκεκριμένη περίπτωση περισσότερο με ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ μοιάζουν, που παλαιότερα είχαν κατασπαράξει τη σάρκα του ποδοσφαίρου μας»

*** «Η "συμμαχία" έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ακριβώς γιατί οι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ σύμμαχοί της έχουν διαφορετική  φιλοσοφία, ήθος, αρχές και στόχους»