Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

«Θέλουν να σας καταργήσουν», προειδοποιεί ο Γκιρτζίκης τις ενώσεις

***Ενωτική επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ, όπου σημειώνει τα εξής:
1) «Η σύνθεση της προσωρινής επιτροπής αποτυπώνει απέχθεια προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ασέβεια προς τις ΕΠΣ»
2) «Πρέπει όλες οι Ενώσεις της Ελλάδας να ορθώσετε το ανάστημα σας και να αποτρέψετε να σας καταργήσουν, διότι πρέπει να ξέρετε, ότι αυτός ακριβώς είναι ο σχεδιασμός»
3) «Η μεθόδευση που ξεκίνησε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και πρέπει να τη σταματήσετε»
Αναλυτικά η επιστολή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη προς τις ΕΠΣ:

Αγαπητοί φίλοι και πρώην συνεργάτες,

Με την εμπειρία 19 ετών, που υπηρέτησα από διάφορες θέσεις το ποδόσφαιρο, μέχρι και την τελευταία ημέρα, όταν και εξαναγκάστηκα σε παραίτηση από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ, παρακολουθώ με έντονη ανησυχία τις εξελίξεις που κάθε άλλο παρά στη σωστή κατεύθυνση δείχνουν να είναι.
Η σύνθεση της προσωρινής επιτροπής, που ορίστηκε στην ΕΠΟ αποτυπώνει απέχθεια προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ασέβεια προς το κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που τέθηκαν εκτός της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε όλη μου τη θητεία αγωνίστηκα μαζί σας για την ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, απευθύνομαι προς εσάς για να επιστήσω την προσοχή σας. Είναι η στιγμή που πρέπει όλες οι Ενώσεις της Ελλάδας να ορθώσετε το ανάστημα σας και να αποτρέψετε να σας καταργήσουν, διότι πρέπει να ξέρετε, ότι αυτός ακριβώς είναι ο σχεδιασμός. Το σύνολο των Ενώσεων μπορεί και πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε αυτή τη μεθόδευση που ξεκίνησε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και να τη σταματήσει.
Ο αγώνας έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει. Ουδείς δικαιούται να μείνει εκτός. Όλοι μαζί, χωρίς αντιπαλότητες και έριδες, οφείλουμε να προστατεύσουμε το αυτοδιοίκητο και το ίδιο το ποδόσφαιρο μας. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι δημιούργημα των ΕΠΣ και πρέπει να παραμείνει στις ΕΠΣ.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Γκιρτζίκης