Βόμβα Κούγια για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρόκειται για μία απόλυτη συναλλαγή του Ελληνικού κράτους-ΕΠΟ-Φορέων»

Διαβάστε τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Σχόλιο για την διοίκηση FIFA στην ΕΠΟ: «Είναι μία ιδανική εξέλιξη, παρόλο που δεν γνωρίζω τα άτομα. Δεν γνωρίζω τη σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο. Βεβαίως εάν υπάρξει θέμα εναρμονισμού του καταστατικού της ΕΠΟ με αυτό της FIFΑ, πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει θέμα και ότι αυτό που θα προκύψει, θα είναι απόλυτο, χωρίς να υπάρχουν «γκρίζες» ζώνες. Υπάρχουν εκπρόσωποι όλων».
 Για το που βασίζεται τελικά η ΕΠΟ: «Ο απόλυτος κυρίαρχος είναι ο Κουτσοκούμνης, άρα η FIFA, άρα η UEFA, άρα ο Θοδωρίδης που είναι ο ισχυρός άντρας της UEFA. Πρόκειται για μία απόλυτη συναλλαγή του Ελληνικού κράτους-ΕΠΟ-Φορέων».
 Αν στο πλαίσιο αυτής της συναλλαγής, εξαφανίστηκε μία απόφαση: «Εδώ έχουμε τρεις που θα μπορούσαν να ασκήσουν τα νομικά τους δικαιώματα και να βγουν και οι τρεις κερδισμένοι. Αυτός που έχει το πάνω χέρι είναι η UEFA και η FIFA. Παρόλα αυτά ο υπουργός θα μπορούσε να τους πει ότι Ελλάδα είμαστε και έχουμε δικές μας νομοθεσίες και να τους αγνοήσει».

 «Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να γίνονται σωστή ορισμοί των διαιτητών και των παρατηρητών και αυτοί που κάνουν λάθος να πηγαίνουν σπίτι τους».