Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΠΟ …φωτογραφίζει την αντιπολίτευση: «Είναι γνωστό πως… το βαρέλι τους δεν έχει πάτο» - «Προσχεδιασμένη η τσαμπουκαλίδικη απόπειρα αφού είχαν ενημερώσει και εκπροσώπους των ΜΜΕ», τονίζει για την «μπούκα» των Καραμάνη, Σπανέα και Καρκοβύρη στα γραφεία της

*** «Το περιστατικό αυτό απλώς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρεμφερών γεγονότων εις βάρος της ποδοσφαιρικής νομιμότητας αλλά και να αποδείξει και φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο και συμπεριφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων του παρελθόντος», καταγγέλλει η ομοσπονδία αφού κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβρίσκεται στους ορισμούς
***Μεγάλο θέμα με όσους ψήφισαν στις εκλογές της ΟΔΠΕ
***Θα εφαρμοστεί ο κανονισμός που προβλέπει διαγραφές;
***Μετά οι Καραμάνης, Σπανέας, Καρκοβύρης πήγαν στο υφυπουργείο (τυχαίο;) για να εκθέσουν τα συμβάντα σε συνεργάτη του Κοντονή
***Μίλησαν για αρμοδιότητες με βάση νομοσχέδιο που δεν έχει κατατεθεί και αν συμβεί αυτό θα αποτελεί παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο;
***Ο Καραμάνης θυμάται γιατί ο Βουλινός πήρε τον ΠΑΟΚ και έφυγε από το γήπεδο με αφορμή τη… σφαγή υπέρ του ΠΑΟ το 1990 στο ΟΑΚΑ;

***Γιάννης Αλεξούλης: «Βάλαμε μια φωτογραφία του Καραμάνη στην πόρτα των αποδυτηρίων και φτύναμε τη φωτογραφία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν και κακές διαιτησίες, αλλά είναι μερικές περιπτώσεις που ξεφεύγουν. Η μαγκιά ενός διαιτητή που θέλει να σε βλάψει είναι να σου κόβει το ρυθμό»
***Οσο για τον Σπανέα; Ποιος ξεχνά το έπος της Νέας Σμύρνης, την αγωνιστική σφαγή του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το 1996;


Εξ αφορμής της προκλητικής, βίαιης και παράνομης εισβολής εξωθεσμικών ατόμων στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή το πρωί της Πέμπτης 13-10-2016 από την Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω.
«Ξεπερνάει κάθε φαντασία, αν και πλέον με τις συμπεριφορές συγκεκριμένων όλα είναι πιθανά αφού είναι γνωστό πως… το βαρέλι τους δεν έχει πάτο, η σημερινή εισβολή και η τσαμπουκαλίδικη απόπειρα επιβολής εκ μέρους τους ενεργειών και αποφάσεων (εκτός καταστατικού και κανονισμών) από την πλευρά εξωθεσμικών στο χώρο της διαιτησίας.
Με τρόπο ύπουλο, εμφανώς προσχεδιασμένο αφού είχαν ήδη ενημερώσει και εκπροσώπους ΜΜΕ για την ενέργειά τους αυτή, κάποια άτομα, που δήλωσαν… κατόπιν εορτής ότι ονομάζονται Καραμάνης, Σπανέας και Καρκοβύρης, μπούκαραν (όχι από την κεντρική πύλη που εισέρχονται άπαντες αλλά από ακάλυπτο χώρο) στα γραφεία της Ομοσπονδίας, και παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκαν στο γραφείο υποδοχής από την αρμόδια υπάλληλο, πώς ονομάζονται, πώς μπορούν να εξυπηρετηθούν και πού ακριβώς θέλουν να μεταβούν, την αγνόησαν και αυθαίρετα κινήθηκαν προς τους χώρους που στεγάζονται η ΚΕΔ/ΕΠΟ και η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών Super League.
Όπως ήταν αναμενόμενο η μπούκα αυτή δεν μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους ανθρώπους ασφαλείας της ΕΠΟ, οι οποίοι τους εμπόδισαν με τρόπο εξαιρετικό ευγενικό και τους κάλεσαν να αποχωρήσουν άμεσα, καθώς δεν είχαν καμία απολύτως δικαιολογία για να παρίστανται στο συγκεκριμένο σημείο και παραβίαζαν τον εργασιακό χώρο της Ομοσπονδίας.
Μάλιστα, από τις φωνές και τη συμπεριφορά τους αναστάτωσαν πλήρως έως και τρομοκράτησαν, τόσο τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, όσο τους παρευρισκόμενους στα γραφεία της ΕΠΟ πολίτες που προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Οι απαντήσεις-απειλές τους στις παροτρύνσεις των ανθρώπων ασφαλείας της ΕΠΟ ήταν οι κάτωθι:
Σπανέας: Κάνε μια αίτηση στον ΟΑΕΔ για ταμείο ανεργίας γιατί σε λίγο καιρό θα ψάχνεις για δουλειά!
Καρκοβύρης: Εγώ είμαι στη νύχτα και ξέρω πολλούς! Είμαι στη Συγγρού και θα σε γ….ω! Έχω γραφείο τελετών και έχω ένα κασόνι να σε περιμένει! Εσένα θα σε θάψω!
Η απάντηση εκ μέρους των ανθρώπων ασφαλείας της ΕΠΟ σε αυτές τις μαφιόζικες και ιταμές απειλές, πάντα με τρόπο ευγενικό και διακριτικό, ήταν να οδηγηθούν εκτός των γραφείων.
Το περιστατικό αυτό απλώς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρεμφερών γεγονότων εις βάρος της ποδοσφαιρικής νομιμότητας, αλλά και να αποδείξει και φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο και συμπεριφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων του παρελθόντος, που έχουν βρει πρόσφορο έδαφος και επιχειρούν να επανεμφανιστούν στο προσκήνιο υπό τις ευλογίες διαφόρων εξυγιαντών.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα κινηθεί νομικά εις βάρος των παράνομων εισβολέων».