Ο Σαββίδης συμμάχησε με Αθηναίους για να καταστρέψει το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο!

***Τελικά τι θέλει εξυγίανση ή καταστροφή;
«Θα τελειώσουν άσχημα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που ουσιαστικά χώρισε την ποδοσφαιρική Ελλάδα στα δυο μια δήλωση που έγινε στη Μόσχα, όπου βρίσκεται για την εκδήλωση της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων της Ρωσίας. Οι αρμόδιοι ας κρίνουν αν η δήλωση είναι εμπρηστική, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σαββίδης με Αθηναίους συμμάχησε (ΑΕΚ, ΠΑΟ ή καλύτερα Μελισσανίδης, Αλαφούζος) για να πάρει την ΕΠΟ και να γίνει χαλίφης του ποδοσφαίρου.
Αν ο Σαββίδης θέλει να γίνει αρεστός στους οπαδούς της ομάδας του ίσως θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους. Είναι η δεύτερη φορά που χωρίζει την ποδοσφαιρική Ελλάδα στα δυο, καθώς παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ.  
Με όσα λέει απαγορεύει ή όχι τους Αθηναίους να είναι ΠΑΟΚ; Μόνο η Θεσσαλονίκη τον ενδιαφέρει, ούτε καν οι άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας;
Τελικά τι θέλει εξυγίανση ή καταστροφή;
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα pontos-news δήλωσε:
-«Για αυτό αγαπάω τη Θεσσαλονίκη. Είναι η δικιά μου πόλη και θα είναι η δικιά μας πόλη. Και εκεί όλοι, θα είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ»
-«Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τι ήταν αυτό; Εγώ αν φοβάμαι κάτι είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Ενώ αυτοί προκαλούν. Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι’ αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα. Και 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

-«Έντεκα λεπτά (σ.σ. για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό) παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει φύγετε και μετά λέει όχι επιστρέψτε!».