Θα τον είχε… λιώσει ο μηχανισμός της προπαγάνδας αν… – «Φιλοσοφία» εξυγίανσης από τον Βάτσιο



Αδιάφορα
Αραγε μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσοι διαιτητές του πίνακα, ειδικά από αυτούς που θεωρούν ανεπιθύμητους, έκαναν λάθος σαν αυτό του Βάτσιου στη Βέροια, θα υπήρχαν σήμερα στον πίνακα; Θα υπήρχε ο ίδιος ρέφερι αν αυτό το λάθος, που λέγεται ότι το παραδέχθηκε στα αποδυτήρια, το έκανε υπέρ άλλης ομάδας. Θα τον είχε… λιώσει ο μηχανισμός της προπαγάνδας που τώρα κάνει ότι δεν κατάλαβε τι έγινε και… σφυρίζει αδιάφορα.

Φαντασία
Και για ποιο σύστημα που τάχα επηρεάζει ορισμούς διαιτητών μας… παπαγαλίζει ο μηχανισμός της προπαγάνδας; Μάλλον μέσα στη φαντασία τους υπάρχει. Στην πραγματικότητα υπάρχει μηχανισμός, όχι μόνο της προπαγάνδας, που… οδηγεί τους διαιτητές σε ανθρώπινα λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων που ήδη ξεγυμνώθηκαν αγωνιστικά, αφού δεν μπορούν να νικήσουν ούτε με σπρώξιμο.

Φιλοσοφία

 Ο Βάτσιος ορίστηκε και στον ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα στο 0-0 με την Ξάνθη. Και εκεί είχε φιλοσοφία… εξυγίανσης, καθώς στο 61’ δεν απέβαλε τον Μάτος, παρότι χτύπησε τον Νιέτο με γροθιά στο πρόσωπο. Τιμωρήθηκε, αλλά επέστρεψε σε έναν μήνα. Ομως, τώρα αναμένεται να γυρίσει γρηγορότερα, αντί να τον βγάλουν από τους πίνακες.