Γελάει το… σύμπαν με την ατιμωρησία

***Σιδηρόπουλος και Καλογερόπουλος έμειναν δύο αγωνιστικές εκτός. Τους… ξετίναξαν!
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Σιδηρόπουλος θα σφυρίξει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ο Καλογερόπουλος Λάρισα-Πανιώνιος, ενώ πιθανόν να είναι και οι τελευταίοι ορισμοί του ισπανικού μοντέλου, αν λάβουμε υπόψη ότι την επόμενη εβδομάδα αρχιδιαιτητής αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, αλλά θα το ξέρουμε οριστικά το Σάββατο, ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής). Με αυτούς τους ορισμούς γελάει το… σύμπαν και παράλληλα αποτελούν και την επιβεβαίωση της ατιμωρησίας.
Γιατί, λοιπόν, να βάλουν τους διαιτητές που είναι ανεπιθύμητοι στους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Μήπως επειδή δεν θα έδιναν παραβάσεις, όπως η γροθιά του Πατίτο στον Φιγκέιρας που δεν καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος στο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, μια φάση που είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας;
Γιατί να βάλουν τους ρέφερι της «μαύρης λίστας» των τριών ΠΑΕ; Μήπως επειδή αν ήταν κάποιος από αυτούς αντί για τον Καλογερόπουλο, δεν θα έδινε δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ στο εντός έδρας παιχνίδι του (3-1) με τον Αστέρας Τρίπολης; Μήπως επειδή δεν θα απέβαλαν άδικα τον Φαρίνια, τάχα επειδή έφτυσε τον Κουτρουμπή, κάτι που δεν φαίνεται στην τηλεόραση;
Αναφορικά με τους Σιδηρόπουλο, Καλογερόπουλο, παρότι προέρχονται από σοβαρά διαιτητικά λάθη, η… αποθέωση είναι ότι δεν τιμωρήθηκαν κιόλας. Ασχετα αν στην Ευρώπη, δεδομένου ότι είναι και διεθνείς, μπορεί να υποβιβάζονταν και κατηγορία για παρόμοια λάθη! Αυτό το ξέρει καλύτερα ο πρώτος, καθώς για λάθος κάρτα στο παιχνίδι του Champions League Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2 ανέβηκε με έναν χρόνο καθυστέρηση στην ελίτ της UEFA.

Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν τιμωρήθηκαν οι Σιδηρόπουλος, Καλογερόπουλος. Δύο αγωνιστικές εκτός, τόσο έμειναν, δεν είναι ούτε χάδι. Τι θα πει ότι οι ομάδες θέλουν τον κορυφαίο; Αν κάνει λάθη στην Ελλάδα, τα ίδια θα κάνει και στην Ευρώπη. Ας σκεφτούν μήπως του κάνουν κακό.