Σάλος στο συνέδριο της UEFA με τα …χτυπήματα του Κοντονή στο αυτοδιοίκητο – Στις 13 Οκτωβρίου τελειώνουν τα ψέματα

***Ο Γκιρτζίκης έχει ενημερώσει τους πάντες
***Λύση στο ελληνικό πρόβλημα ζητούν επίμονα και οι πρόεδροι των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK


ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συνέδριο της UEFA στην Αθήνα, όπου νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας εξελέγη ο Σλοβένος Αλεξάντερ Τσέφεριν. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ένα θέμα που βρέθηκε στην επικαιρότητα αφορά στις παρεμβάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης (σ.σ. τον Κοντονή δεν τον ξέρουν οι πρόεδροι των ομοσπονδιών) στο αυτοδιοίκητο. Η ενημέρωση προς το σώμα του συνεδρίου είναι πλήρης και υπάρχουν φόβοι ότι εξαιτίας της ανοχής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα πληγεί το αυτοδιοίκητο και άλλων χωρών. Σχετική ήταν και η ενημέρωση από τον τέως πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη στη συνάντηση των προέδρων των ομοσπονδιών στη συγκέντρωση της περασμένης εβδομάδας στη Φλωρεντία.
Ο θόρυβος είναι πολύ μεγάλος. Ηδη επ’ αυτού ενημερώθηκε και η FIFA που δεν αποκλείεται να αναλάβει αποκλειστικά η ίδια το ελληνικό πρόβλημα.
Ηδη ο Κοντονής έχει τελεσίγραφο περί αλλαγών στις νομικές διατάξεις που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο, όπως συμφώνησε και ο ίδιος ο υφυπουργός αθλητισμού, μια συμφωνία που δεν ανέδειξε ούτε ο ίδιος, ούτε ο επικεφαλής του κοινού κλιμακίου FIFA, UEFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, επειδή εξάντλησε την ανοχή του προς τον Κοντονή.

Καθοριστική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η 13η Οκτωβρίου. Αν ο Κοντονής δεν αλλάξει μέχρι τότε τους νόμους, τα νέα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής της FIFA, υπεύθυνης για τις διενέξεις κρατών-ομοσπονδιών, δεν θα είναι καλά…