Περσινά ξινά σταφύλια από τον Παναθηναϊκό – Ο Παναγόπουλος τορπιλίζει τη σέντρα της Superleague, θέτοντας θέμα διαιτησίας και απειλώντας να μην κατέβει στο πρωτάθλημα – Πρώτα ζητούσε από τον Γκιρτζίκη να διώξει τον Βασάρα, τώρα θέλει ο υπεύθυνος εκπαίδευσης να βοηθήσει στο να υπάρξει λύση!!!!!!!!!!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οσκαρ ασυνέπειας από τον Παναθηναϊκό. Στην Superleague ψήφισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως με δηλώσεις του ο Χρήστος Παναγόπουλος απειλεί ξανά να μην κατέβει η ομάδα του. Ο παράγοντας του ΠΑΟ έβαλε ξανά θέμα διαιτησίας, ζητώντας «να έρθει η FIFA εδώ και να επιβάλει όσα πρέπει», ενώ άρχισε να αμφισβητεί τον επιδιαιτητή, τη στιγμή που ακόμη δεν είναι γνωστός! Παράλληλα επανέλαβε και την… καραμέλα ότι πρέπει να αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας.
Στα ερτζιανά, συγκεκριμένα και πάλι στον ΣΠΟΡ FM, ο Παναθηναϊκός καταθέτει προτάσεις, όμως δεν τΙς φτάνει ποτέ στη διοργανώτρια ή σε άλλη περίπτωση τις απορρίπτουν οι άλλες ΠΑΕ και δεν θέλουν καν να τις συζητήσουν.
Αυτή τη φορά είναι νέα πρόταση του ΠΑΟ είναι η εξής: «Θεωρούμε μοναδική περίπτωση την FIFA για να καταλήξουμε σε πίνακες διαιτησίας. Εγγυημένα, όποιος και να βγει επιδιαιτητής μέσα από αυτές τις διαδικασίες, θα φωνάζει ο επόμενος γιατί είναι τέτοια η καχυποψία μέσα από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, που δεν υπάρχει περίπτωση οι παράγοντες να καταλήξουν σε ένα πρόσωπο».
Επίσης, ο Παναγόπουλος στοχοποίησε και διαιτητές: «Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί γιατί έχουμε πει ότι δεν θέλουμε ούτε Παππά, ούτε Σπάθα, ούτε Αρετόπουλο, ούτε Μάνταλο, ούτε Βοσκάκη. Αυτοί θα πρέπει να κάτσουν στην άκρη. Εμείς δεν θα κατέβουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαιτητές που έχουν προκαλέσει».
Ξεχνά ότι οι ΠΑΕ δεν συμφώνησαν στις προτάσεις του ΠΑΟ για την ΚΕΔ (Καλύβας, Τεροβίτσας, Σπύρος Παπαδάκος, Σταθόπουλος). Αρα, υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό με τους πίνακες; 
Επίσης, ο Παναγόπουλος ξεπερνά τα όρια αφού δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς οι ΠΑΕ να έχουν άποψη για τους πίνακες. Στην περίπτωση αυτή οι «πράσινοι» εκμεταλλεύονται το… μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη του Κοντονή.
Μάλιστα ο παράγοντας του Παναθηναϊκού κουνά και το… δάκτυλο, εμμέσως στην ΕΠΟ, αλλά γενικά σε όσους έχουν αντιρρήσεις, απειλώντας ότι «ο Παναθηναϊκός θα στραφεί νομικά σε όποιον εμποδίσει τη FIFA να δώσει τη λύση που φαίνεται να υπάρχει για πρώτη φορά». Όμως, προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για θέμα διαιτησίας, σημαίνει και αποβολή από το πρωτάθλημα.
Οι απόψεις του ΠΑΟ είναι τόσο… σταθερές – άραγε με ποια κριτήρια αλλάζουν; - που πρώτα ζητούσε να φύγει ο Βασάρας, όμως η νέα δήλωση του Παναγόπουλου είναι η εξής: «Αν σήμερα το μεσημέρι πάνε και βγάλουν επιδιαιτητή θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Ο καθένας θα έχει να πει κάτι και δεν οδηγούμαστε πουθενά. Ο Βασσάρας θα πρέπει να βγάλει τις μάσκες και να βοηθήσει στο να υπάρξει λύση και όχι να κάνει συναντήσεις από εδώ και από εκεί. Ας παίξει ενεργό ρόλο γιατί γνωρίζει το ποδόσφαιρο να βρεθεί μια λύση. Η στιγμή είναι ιστορική αυτή τη στιγμή για το ποδόσφαιρο. Έρχεται η ανώτατη αρχή και λέει να λύσω το θέμα και εμείς καθόμαστε και κοιτάμε το δάκτυλο μας».
Και κάτι τελευταίο η FIFA και η UEFA τα βρήκαν όλα καλά στη διαιτησία. Όμως, στον Παναθηναϊκό προτιμούν την προπαγάνδα. Αν παρέμβουν οι υπερκείμενες αρχές θα είναι για να γίνουν αποδεκτές οι αποφάσεις της ΕΠΟ και της ΚΕΔ…

Δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο τον γενικό γραμματέα της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη, όπως έκανε ο Πανόπουλος για το ισπανικό μοντέλο, ώστε να τους πει τι ισχύει;

Σχόλια