O Κοντονής αναφέρει συχνά τις FIFA-UEFA, όμως η μόνη επαφή του είναι ο Κουτσοκούμνης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ισχυρίζεται ότι έχει ανοιχτή γραμμή με τη FIFA και την UEFA. Φαίνεται πως ξέχασε όταν στις αρχές Μαϊου του 2015 είχε πάει απρόσκλητος στη Νιόν για να συναντηθεί με στελέχη της, όμως η πόρτα δεν άνοιξε και απλά ο νομικός σύμβουλος του υφυπουργείου Παναγιώτης Περάκης συνομίλησε μόνο με την νομική υπηρεσία της UEFA.
Οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές δεν συνομιλούν με κυβερνήσεις. Απαγορεύεται από το πρωτόκολλο. Και για αυτό σχολιάστηκε δυσμενώς το γεγονός ότι ο Κουτσοκούμνης δέχθηκε να συναντήσει τον Κοντονή, χωρίς την παρουσία της ΕΠΟ, επειδή το απαίτησε ο υφυπουργός. Δεν κατάλαβαν ότι ο υφυπουργός απέκλειε τον θεσμό και όχι τον Γκιρτζίκη.
Ο Κοντονής δεν έχει ανοιχτή γραμμή με τη FIFA και την UEFA. Όπως αποδεικνύεται και από τις επιστολές εκατέρωθεν, αυτό ισχύει μόνο με τον Κουτσοκούμνη, μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι επικεφαλής του κλιμακίου για το ελληνικό πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει μόνο με την παρέμβαση του υφυπουργού στο αυτοδιοίκητο και με τίποτα παραπάνω. Επίσης, ξεχνά ότι εξαιτίας του το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό επιτήρηση και πρέπει να κάνει αλλαγές στους νόμους του.
Και επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά: Ούτε ο Κουτσοκούμνης, ούτε οι υπόλοιποι του κλιμακίου είναι σε θέση να πάρουν αποφάσεις και να επιβάλλουν κάτι στην ΕΠΟ, ακόμη και στον υφυπουργό. Οδηγίες λαμβάνουν από τους αρμόδιους…



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK 
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα