Καμία αλλαγή στους διεθνείς διαιτητές – Δυο νέοι βοηθοί στον πίνακα της FIFA – Τους πίνακες ψήφισαν και οι Στράτος, Δημητρίου, Βούρβαχης

Με την παρουσία 15 παραγόντων συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου Μιχάλη Τζανόπουλου, αφού πλην των έντεκα που είχαν πάει την προηγούμενη φορά, έλαβαν μέρος και οι Στράτος, Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε η εισήγηση της ΚΕΔ για τους πίνακες. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στους διεθνείς διαιτητές, απλά προστέθηκε ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) ως όγδοος, προκειμένου να γίνει προσπάθεια για επιπλέον θέση, όπως γίνεται κάθε χρόνο, άρα οι πιθανότητες να περάσει είναι ελάχιστες. Στους διεθνείς βοηθούς να νέα πρόσωπα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι Σίπκας (Πέλλας), Κούρεντας (Τρκάλων) αντί των Καρσιώτη (Κορίνθου), Γρεβένη (Χαλκιδικής). Ούτε στις γυναίκες ρέφερι έγινε αλλαγή ενώ στις βοηθούς νέο πρόσωπο είναι η Κομισοπούλου (Χανίων) αντί της Κουπαράνη (Πέλλας).

Τους νέους πίνακες των διεθνών, σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν όλοι πλην του Σταράκη. Ο τελευταίος ζήτησε να μην γίνει ψηφοφορία για να μη δεσμευτεί η επόμενη διοικηση. Ωστόσο του έδειξαν το έγγραφο της FIFA σύμφωνα με το οποίο η λίστα πρέπει να σταλεί στις 2 Οκτωβρίου.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA 2017
Σιδηρόπουλος Αναστάσιος Men Elite
Καλογερόπουλος Χαράλαμπος Men Second
Αρετόπουλος Αλέξανδρος Men Third
Μάνταλος Σταύρος Men Third
Κύζας Γεώργιος Men Third
Κομίνης Γεώργιος Men Third
Παπαπέτρου Αναστάσιος Men Third

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
FIFA 2017
Ευθυμιάδης Δαμιανός
Κωσταράς Πολυχρόνης
Ακρίβος Χρήστος
Δημητριάδης Λάζαρος
Κούλα Χασάν
Αλεξέας Ηλίας
Τουμπακάρης Ιωάννης
Πετρόπουλος Τρύφων
Σίπκας Γιάννης
Κούρεντας Θέμης

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
FIFA 2017
Μήτση Ευθαλία Women Elite
Λαμπαδαρίου Ελένη Women First
Αντωνίου Ελένη Women Third
Τσιοφλίκη Ανδρομάχη Women Third

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FIFA 2017
Κουρομπύλια Χρυσούλα
Κουτσουμπού Παναγιώτα
Νιώτη Ανδρονίκη
Κομισοπούλου Γεωργία