Ενημέρωση με αλήθειες – Όταν οι άλλοι έγραφαν για διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ και για διαιτησία υπό την επιτήρηση της FIFA, τα σφυρίγματα έδιναν τις ειδήσεις


Το σχόλιο γίνεται με αφορμή την είδηση-βόμβα του Μανώλη Γαβαθιώτη στο gavros.gr η οποία διέλυσε την προπαγάνδα:

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΦΙΦΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ»!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
Κίνηση πού ανατρέπει το σκηνικό και εκθέτει γιά μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα τον ανεκδιήγητο υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, πήρε η ΦΙΦΑ, με τον πλέον ουσιαστικό και αναμφισβήτητο τρόπο. Συγκεκριμένα, έστειλε επιστολή πού παρέλαβε ο ίδιος σήμερα το πρωϊ με την οποία τον καλεί να ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ την δέσμευσή του και να εξαγγείλει μέχρι ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ την άρση της αναστολής του πρωταθλήματος !
«Σας ζητούμε να πράξετε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ», αναφέρει η επιστολή την οποία υπογράφει Ο ΙΔΙΟΣ ο εκπρόσωπος της Κωστάκης Κουτσοκούμνης !
Μετά και από αυτή την εξέλιξη πού κυριολεκτικά ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ τον Κοντονή από κάθε επιχείρημα, ο υφυπουργός ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εξαγγείλει ως ΑΥΡΙΟ την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ειδ’ άλλως, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα σημάνουν την οριστική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το GREXIT πλέον να είναι αδύνατον να αποτραπεί.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας μας …


Την είδηση επιβεβαιώνει και το www.sport-fm.gr  αφού ο Κοντονής δεν μπόρεσε να αποκρύψει την επιστολή:

Έναρξη του πρωταθλήματος ζητάει η FIFA από Κοντονή

Σέντρα στο πρωτάθλημα τη μεθεπόμενη εβδομάδα ζητάει η FIFA. Θεωρώντας ότι με την ανάκληση της απόφασης της ΕΠΟ για τους τακτικούς δικαστές λύθηκαν όλα, ζητά απόσυρση της απόφασης Κοντονή.
Την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου ζητάει η FIFA από τον Σταύρο Κοντονή.

Σε επιστολή που στάλθηκε από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού σημειώνεται ότι -αφού ανακλήθηκε από την ΕΠΟ η μετακίνηση δικαστών μεταξύ των οργάνων- πρέπει να αποσύρει την απόφαση αναβολής.

Παρόλο λοιπόν που παράλληλα με αυτό το θέμα έχει τεθεί ως απαραίτητη προϋπόθεση από τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το να γίνουν τροποποιήσεις και στους πίνακες των διαιτητών (και από την ΕΠΟ δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση), η παγκόσμια ομοσπονδία ζητά να ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα το μεθεπόμενο Σ/Κ.