Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Το ισπανικό μοντέλο απέκτησε και υπερδιαιτητή! - Μετά την προπαγάνδα, μηνύματα στους διαιτητές στέλνει και ο Παναθηναϊκός – Η κίνησή του επιβεβαιώνει τι ακριβώς γίνεται – Καλά κρατεί το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας κατά των ρέφερι

***Ξεκάθαρη-εκβιαστική παρέμβαση στη διαιτησία
Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να… κάψει το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας, το οποίο επέλεξαν οι ΠΑΕ της Superleague αλλά και να πιέσει τον Βασάρα να ασπαστεί τις απόψεις του που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο! Παράλληλα το ελληνικό ποδόσφαιρο απέκτησε και υπερδιαιτητή, αφού οι «πράσινοι» ασκούν κριτική στον Φωτιάδη που κατά την άποψή τους δεν έπαιξε 50-50 στο παιχνίδι Ηρακλής-Ολυμπιακός, άσχετα αν συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Μετά την προπαγάνδα, ξεκάθαρα μηνύματα στους διαιτητές στέλνει και ο Παναθηναϊκός. Αφού στοχοποίησε τους ρέφερι, δηλώνοντας ποιοι πρέπει να βγουν από τον πίνακα, τώρα καλλιεργεί κλίμα φόβου και τρομοκρατίας. Για να δίνει ο Σιδηρόπουλος πέναλτι σαν αυτό της Λιβαδειάς, για να μην τολμά ο Σελίμος να αποβάλλει τον Μπεργκ, ή να δείξει κίτρινη κάρτα στον Λέτο…
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τη διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας".

ΕΛΑΤΕ KAI ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Σφυρίγματα (ΕΔΩ)