Μανώλης Γαβαθιώτης: Να γιατί ο Προύντζος είχε δίκιο – Καταχειροκροτήθηκε από τα σωματεία της Αρκαδίας

***Σκάνδαλο Κοντονή στα σκαριά: Ρίχνουν την Ελευσίνα για να γλιτώσει η Ζάκυνθος;



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Ο Νίκος Προύντζος αναφέρθηκε δημόσια σε προσωπικά θέματα του υφυπουργού Αθλητισμού. Εγώ δεν θα το έκανα, διότι δεν είναι κάτι που με αφορά, ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο. Ομως, δεν διστάζω να πω ότι ΕΙΜΑΙ με τον ΠΡΟΥΝΤΖΟ.
Διότι αυτά τα περί προσωπικών του Κοντονή, δεν ήταν παρά μία περιορισμένη αναφορά, πάνω στη ρύμη του λόγου και σε κατάσταση δικαιολογημένης αγανάκτησης. ΟΟΟΛΑ τα άλλα που είπε ο Προύντζος είναι ΣΩΣΤΑ και ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα μαζί του, όπως πιστεύω και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Διότι μη μου πείτε ότι δεν πέρασε και από το δικό σας μυαλό, τη δική σας σκέψη, τη δική σας αντίληψη, η ιδέα ότι πιαστήκατε μαλάκες ψηφίζοντας το κόμμα του Τσίπρα και του Κοντονή! Πόσοι από μας δεν δηλώνουμε σε καθημερινή βάση ότι είμαστε κοψοχέρηδες; Και πόσοι εξ ημών δεν έχουμε «παραδεχτεί» στις καθημερινές μας συζητήσεις ότι αυτήν τη στιγμή αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε υπό καθεστώς χούντας, ένας εκ των εκφραστών της οποίας ΕΙΝΑΙ και ο Κοντονής;
Η περιπέτεια στην οποία είπε ότι έχει εμπλακεί ο κ. Προύντζος, με την υπόθεση της κάρτας υγείας, είναι επίσης ΥΠΑΡΚΤΗ και -έτσι όπως το βλέπω εγώ- πολλά από τα σημεία της δεν αποτελούν ΤΙΜΗ για το δικαστικό σύστημα της χώρας μας.
Είπε ο κ. Προύντζος ότι έχει ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και αυτό φυσικά είναι κάτι που αποδεικνύεται. Οι τωρινοί φίλοι και σύμμαχοι του Κοντονή θα μπορούσαν ποτέ να καταθέσουν τέτοιον ισχυρισμό; Κι όμως, ο Κοντονής και το περιβάλλον του συνεχώς και αδιαλείπτως εδώ και καιρό δεν σταματάει να επισημαίνει αναφερόμενος στον κ. Προύντζο και τους άλλους κυρίους ότι είναι «κακουργηματικά διωκόμενοι», ότι είναι «υπόδικοι», ότι διώκονται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και άλλα παρεμφερή. Τους εμφανίζει σαν μιάσματα της κοινωνίας, σαν κακούργους που δεν έχουν δικαίωμα να ασχολούνται με το αντικείμενο που ασχολούνται εδώ και δεκαετίες, ΧΩΡΙΣ ακόμα να έχουν ΔΙΚΑΣΤΕΙ για όσα κατηγορούνται!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;
Ο νομικός στο επάγγελμα Κοντονής φέρεται στους κατηγορούμενους σαν να έχουν καταδικαστεί, αγνοώντας πάνω απ’ όλα τη ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ του επαγγέλματός του, που ΑΠΑΙΤΕΙ την ισχύ του τεκμηρίου αθωότητας. Το έχει κυριολεκτικά καταργήσει. Το έχει καταστήσει κενό γράμμα, χωρίς νόημα, χωρίς περιεχόμενο. Ο κ. Προύντζος και οι άλλοι, που περιλαμβάνονται στην ίδια υπό εκδίκαση υπόθεση, είναι ΕΝΤΙΜΟΙ και ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ κοινωνικά παράγοντες του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ποδοσφαίρου, στο οποίο διακονούν επί δεκαετίες. Υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιστήμονες, υψηλότατου επιπέδου, όπως ο ΓΙΑΤΡΟΣ Γιώργος Σαρρής, που απολαμβάνει εξαιρετικής εκτίμησης και δημοφιλίας στη Χίο, φημιζόμενος ως ο γιατρός των φτωχών και απόρων, ή ο δόκτωρ Ωτοχειρουργικής Παίδων κ. Γιάννης Οικονομίδης, στα θαυματουργά χέρια του οποίου έχουν αφεθεί ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ με σοβαρότατα προβλήματα και αμέτρητοι γονείς «πίνουν νερό στο όνομά του».
Ποιος είναι ο Κοντονής, που προσβάλλει κατ’ εξακολούθηση έναν Οικονομίδη, έναν Σαρρή, έναν Προύντζο, έναν Μαζαράκη, οποιονδήποτε άλλο εκ των έξι; Με τι προσόντα; Με τι περγαμηνές; Μπορεί να αντιπαρατάξει το βιογραφικό του με εκείνα των ανθρώπων που αποδοκιμάζει με τόση σκαιότητα και αναίδεια;

ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ!
Ο κ. Νίκος Προύντζος είναι μίας ηλικίας που συνήθως φορτώνεται με μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας. Ο συγκεκριμένος, πριν από έναν περίπου χρόνο, πέρασε πολύ σοβαρό και δύσκολο λούκι. Πριν από μία εβδομάδα, είχε πάλι μια μικρή περιπετειούλα. Η κατάστασή του δεν είναι δυνατόν παρά να επιβαρύνεται ύστερα από τις τόσες ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ και ΣΚΑΙΕΣ επιθέσεις από ΚΡΑΤΙΚΟ μάλιστα παράγοντα. Θεωρώ, λοιπόν, μετά τα ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ που τραβάει, λόγω της εμμονικής και ψυχοπαθητικής διώξεως που υφίσταται, ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ την έκρηξή του σε βάρος του Κοντονή και των άλλων. Η οποία έκρηξη στο τέλος της ομιλίας του ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από το πλήθος του ακροατηρίου του.
Φυσικά, και για τον υφυπουργό όπως και για τον κάθε Ελληνα πολίτη, υπάρχει η οδός της Δικαιοσύνης. Αν δηλαδή ΕΘΙΓΗ από όσα του καταμαρτύρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, μπορεί άνετα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Οχι, όμως, να βάζει τα δημοσιογραφικά τσατσόνια να βρίζουν τον κ. Προύντζο. Γιατί ο κ. Προύντζος ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ σε ΟΛΑ όσα είπε.

Σκάνδαλο Κοντονή στα σκαριά: Ρίχνουν την Ελευσίνα για να γλιτώσει η Ζάκυνθος;

Πριν από μερικές ημέρες, ο υφυπουργός Αθλητισμού με απόφασή του άλλαξε τη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και τοποθέτησε πρόσωπα της προσωπικής του επιλογής.
Η ΕΕΑ, ως κατά νόμον υπεύθυνη και αρμόδια για την αδειοδότηση των ΠΑΕ και ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συνεδρίασε την 1η Σεπτεμβρίου και ΑΝΕΒΑΛΕ την υπόθεση καταγγελίας της Ζακύνθου (ιδιαίτερης πατρίδας του Κοντονή) εναντίον του Πανελευσινιακού για… «παράνομη σύνθεση του μετοχικού του κεφαλαίου».
Η Ζάκυνθος, που κανονικά έχει υποβιβαστεί, προσδοκά να παραμείνει στην κατηγορία στη θέση του Πανελευσινιακού, για τον οποίο ζητά να υποβιβαστεί.
Η υπόθεση, όπως ανακοινώθηκε, θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ομως, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ζάκυνθος έχει ΗΔΗ αναρτηθεί το παρακάτω κείμενο : «Παραπέμφθηκε η Ελευσίνα από την ΕΕΑ για το μετοχικό κεφάλαιο. Απομένει η απολογία τους εντός 48 ωρών και η απόφαση που όλα δείχνουν ότι θα είναι καταδικαστική γι’ αυτούς. Οπως καταλάβατε, η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή, αλλά ας κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή για την οριστική κατάληξη της υπόθεσης».
Βεβαίως, ουδείς πλέον από την Ελευσίνα, αλλά και ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, πλην της Ζακύνθου, έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Ζακύνθιος υφυπουργός έχει ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ στην ομάδα της πατρίδας του ότι ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στη Β’ Εθνική και ότι ως ΘΥΜΑ αυτής της υπόσχεσης, προσφέρεται ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Πανελευσινιακός.
Ποιος υφυπουργός; Μα, αυτός ο ίδιος που υπόσχεται… ισονομία, διαφάνεια, κοινωνική
ειρήνη. Πολύ φοβάμαι ότι ειδικότερα το τελευταίο, την… «κοινωνική ειρήνη», θα την απολαύσει στην πιο ακραία εκδοχή της, από τη στιγμή που η… «θυσία της Ελευσίνας» για χάρη της Ζακύνθου θα έχει γίνει πράξη.