Μπαλαφούτης (ΕΠΣ Αχαϊας): «Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε μέχρι να κερδίσουμε τη νομιμότητα, με νόμιμα μέτρα και όχι με τραμπουκισμούς και προσωπικές απειλές»

*** Ο ίδιος και τα άλλα τρία μέλη που τον στηρίζουν κατέθεσαν μήνυση για αυτοδικία και παράνομη βία
***«Αν δεν ανακληθεί η παράνομη σύνθεση του ΔΣ, τότε θα μιλήσει η δικαιοσύνη»



www.pelop.gr

Μπαλαφούτης: «Θα μιλήσει η δικαιοσύνη»

Στις δικαστικές αίθουσες θα οδηγηθούν οι διαφορές των δύο πλευρών της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως προανήγγειλε χθες ο Δημήτρης Μπαλαφούτης, απαντώντας στην πρωτοβουλία που πήραν τα έξι (επτά ουσιαστικά με τον Γιώργο Μαυροκολέα) μέλη του συμβουλίου, που συγκρότησαν νέο ΔΣ με πρόεδρο τον Αγγελο Δανιήλ.
Ο κ. Μπαλαφούτης υποστήριξε ότι αυτός είναι ο νόμιμος πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κατηγόρησε ευθέως τους πρώην «δικούς» του, Αγγελο Κουλούρη, Λευτέρη Μπασκούτα, Γιώργο Μαυροκολέα, επιτέθηκε στον Αγγελο Δανιήλ και τον κάλεσε να λύσουν το θέμα με την άμεση προκήρυξη εκλογών.
Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης και τα άλλα τρία μέλη που τον στηρίζουν, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Εμμυ Φλωράτου, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, κατέθεσαν μήνυση για αυτοδικία και παράνομη βία, τονίζοντας μέσω του νομικού συμβούλου της ΕΠΣΑ, Κώστα Κρεμμύδα ότι έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

«Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο κ. Δανιήλ που θέλει να πάει στις εκλογές τον Φλεβάρη, πώς υιοθέτησε μια τέτοια διαδικασία; Αυτός που ευαγγελίζεται το αξιοπρεπές, χθες το απόγευμα υιοθέτησε το πιο σκοτεινό και το πιο καταχθόνιο σχέδιο. Αυτός που όλα αυτά τα χρόνια με κατηγορούσε ότι κακώς έχω συμβούλους τον κ. Μπασκούτα και τον κ. Μαυροκολέα, αυτός που μέχρι πρότινος έλεγε ότι ο κ. Πλώτας του προκαλεί αηδία. Αν δεν ανακληθεί η παράνομη σύνθεση του ΔΣ, τότε θα μιλήσει η δικαιοσύνη. Ας προκηρύξουμε άμεσα εκλογές ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Κύριε Δανιήλ, σας περιμένω. Αμεσα εκλογές. Αυτή η κατάσταση είναι ερμαφρόδιτη. Τι έγινε ρε παιδιά και αλλάξαμε τόσο ξαφνικά; Πέστε μας τι έγινε. Είμαστε το νόμιμο συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε μέχρι να κερδίσουμε τη νομιμότητα, με νόμιμα μέτρα και όχι με τραμπουκισμούς και προσωπικές απειλές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλαφούτης.