Προσωπική (αλλά με άρωμα Κοντονή) η άποψη του Κουτσοκούμνη για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Γιατί δεν γλιτώνει τη συντριβή η αντιπολίτευση της ΕΠΟ αφού οι εκλογές θα γίνουν κανονικά - Επίσης: Στις 13 Οκτωβρίου έρχεται το Grexit από τη FIFA!



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η σεμνή τελετή έλαβε… τέλος και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Μετά από ερώτηση, στη σελίδα του στο Facebook o Κωστάκης Κουτσοκούμνης διευκρίνισε ότι η άποψη να μην γίνουν εκλογές είναι καθαρά προσωπική, άρα… λόγια του αέρα. Ασχετα αν η άποψη του Κύπριου παράγοντα, ο οποίος δεν αναμένεται να είναι πλέον επικεφαλής του κλιμακίου της FIFA, είναι… καρμπόν με αυτή του Κοντονή. Είναι ποτέ δυνατόν η FIFA να καταργήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες; Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν είναι… μπανανία.
Και αυτό θα το καταλάβει σύντομα ο Κοντονής. Η στάση της UEFA και της FIFA αλλάζει, κατόπιν της τεράστιας πίεσης από τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες για την ανοχή στον Ελληνα υφυπουργό. Στις 13 Οκτωβρίου συνεδριάζει η Επιτροπή της FIFA, αρμόδια για θέματα Ομοσπονδιών υπό την προεδρία του Τούρκου Ερζίκ και αναμένεται να εισηγηθεί Grexit, αν μέχρι τότε ο Κοντονής δεν αλλάξει τους νόμους που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν κανονικά και η αντιπολίτευση, η οποία φέρεται να έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα (σ.σ. συννενόησης) δεν γλιτώνει τη συντριβή…