Εδρες και... εν-έδρες


Το τίτλο του «εδράκια» διαιτητή κερδίζει ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Μάλιστα αν η ΑΕΚ, την οποία έχει σφυρίξει τρεις φορές στον πρώτο γύρο, δεν γνώριζε την εντός έδρας ήττα από το Λεβαδειακό θα είχε το απόλυτο. Ωστόσο παραμένει πρώτος με πέντε νίκες γηπεδούχων στα έξι ματς που σφύριξε! Τον ακολουθεί ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες.
Η… χαρά των φιλοξενουμένων είναι τρεις διαιτητές. Με τον Γιάννη Δελφάκη (Αρκαδίας) έχουν σημειωθεί οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Τέσσερις φορές έχουν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με τον εν λόγω ρέφερι και μόλις δύο οι γηπεδούχοι.

Από τα στατιστικά του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου (Φθιώτιδας) απουσιάζει η νίκη γηπεδούχου ομάδας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι νίκησαν σε τρία παιχνίδια του και σε δυο δεν βγήκε νικητής. Τον… ακολουθεί ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Ξάνθης). Και αυτός έχει τρία διπλά, μία εντός έδρας νίκη και καμία ισοπαλία. Στο μεταξύ κανένας γηπεδούχος δεν έχει νικήσει επίσης με τον Δημήτρη Θάνο (Γρεβενών) και Μιχάλης Βοσκάκη (Ρεθύμνου). Με τον Κρητικό ρέφερι έχουμε δυο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες των φιλοξενουμένων ενώ με τον Θάνο δυο ισοπαλίες και μια νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας.